Aayse1234 16 haftalıkken doktorum erkek dedi 18 haftalıkken başka doktora gittim kız dedi 20 haftalıkken kendi doktoruma gittim yine erkek dedi kafam karıştı bende şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum 😊😊
kocisininprensesi Zeynepmom değişir kuzum değişir, detaylı ultrasonu beklemeni tavsiye ederim. Bize o haftalardan taaaki 17.-18. haftaya kadar erkek dedi kaç doktor. Sonra öğrendik ki kızımız geliyormuş ☺️
DeryaKuzusu Kubra6868 hımmm o zaman ben de erken sevinmeyeyim erkek görünüyor Nub ta 🙈 önce sağlıklı olsun tabi sadece kızımın abisi olacak diye sevinmiştim. İlerde de kızım olursa 🤗
Anacsevgidolumelek Zeynepmom kimisi hic degismiyor ben 12 de gittim kiz dedi 13 de gittim kiz dedi 17 de kiz dedi en son 21.hafta detaylida tasdikledik 😁 kiziniz olacak biliyorsunuz di mi dedi gittigimiz uzman doktor 😁 eehh artik emin olduk 😁 Allah hayirli evlat versin saglikla gelsin 16 yi bekleyin netleşsin yine de.
gulee46 benim 13 haftada kesin erkek dedi 28 haftalikken galiba kiz dedi simdk 26 haftaligiz daha halen emin degiller degisebilir saglikli olsunlarda hic bk önwmi yok 👍
Pamuk34 18 de erkek dedi renkli ultrosanda Netlesti erkek degismedi erken haftalarda tamin ediyolar sadece
Mtemiz Pamuk34 cok ama cok erken derken ? Valla benim doktorum 11. haftada erkek mirildanmaya basladi 13-14 te net olarak soyledi artik pozisyon uygun ise kemik yapisi vs anliyor doktorlar 13. Hafta cok ama cok erken degil
Pamuk34 Mtemiz sitede %90 hep Degisiyor ama 😂 erken soylenenelerin ben okudugumu gordugumu yaziyorum erkek cinsel organi 14 haftada olusuyor ayrica nuba gore soyluyolar kemik yapisina goreDe Degil 👍
Adisimmm Renkli ultrssonda görüp de degisen oluyor mu acaba 16 da erkek dedi 18 de renkli de kız dedi çok sevindik
Nihal14 Zeynepmom bana 12.haftalarda kız demişti 15. Haftada erkek dedi şimdi 18.hafta kesin erkek dedi:) yani değişebilir..