Taneminci MMinee normalde her konuda dinler beni ama bilmiyorum ben bu haldeyken neden böyle yapıyor 😁
MMinee Taneminci uyumda anlayışta bizimde bir sorun yok. Ama Malatya deyince Elinden gelse gelse her haftasonu Malatya’ya gidecek😂
MMinee Taneminci sen en iyisi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor gibi yap ertele işi. Malatyadanda kendine yakın hissettiğin birini ayarla desin eşine. Aman oğlum gelinir mi ol kadar yoldan doğumu tetikler allah korusun diye🙂🙂
Taneminci MMinee yok kız en başta dedim ben bebek yokkende kayısıya falan gelmem diye kocam işçi parasını cersin işçi tutun dedim babamın evinde kayısı mı vardı 😂😂😂
Elmalikurabiye Taneminci 13 saat ucak yolculugu yapmis biri olarak soyluyorum. Sizin gibi riskim olsa gitmezdim.
Erham Taneminci en doğru cevabı burada sana biz veremeyiz diye tahmin ediyorum. Galiba doktorun en doğrusunu bilir en başından riskli günler geçirdiğin için doktorunun karar vermesi daha iyi olur gibi geldi bana
Taneminci Erham Doktorunla konuşacağım zaten net birşey olursa sadece yaşan var mı böyle bir durum merak ettim
OzgeSrc Bende senin gibi düsük tehlikesiyle gecti simdiye kadar Dün Kaynimın nişani vardı 8 saat yol ama goze alip gidemedim ne olur ne olmaz yolculuk skntilı doktorumda tavsiye etmedi