Demrl FSCMK aynen öyle canım bende kan testi yaptırmayı düşünmüyorum doktorlar ultrasyon yapılmasını öneriyo
Demrl Gizemmdikmenn bakalım olmazsa bende öyle yapacam riske atmayım kafam rahat giderim geç kaldım korkusu olmaz
Turkan38 FSCMK cok dogru bikarar persembe aldim sonucu riskli cikti zehir oldu ogunden beri ultrasyon olcumleri normal ama cok kotu olduk bugun niftt test icin kan verdik onun sonucunu beklioruk
Turkan38 FSCMK Allah razı olsun canim dua et müslümanin muslümana duası kabul olurmuş duanda banada yer ver
Ozge3747 Demrl Kesinlikle doğru bir genelleme değil 11+1 de gittim down sendromu riski 1/27561 çıktı çok çok düşük bir risk yani
Ozge3747 Demrl Yanılsa yapmazlardı canım, her doktorun görüşü farklı demekki. Ben doktoruma çok güveniyorum, 3 senelik doktorum, o ne derse kanundur benim için... Benşm bebeğim tüp bebek olduğu için her şeyimi bilir
birdirbir Ben yaptırdım ve pişman oldum açıkcası. Yüksek riskli çıktı. 190/1 🙄 doktor kesinliği yok bu testlerin. Sadece bir tarama, tanı testi değil. Ama bu sonuca göre ambiyosentez önermek zorundayım dedi. Kabul etmedik sonlandırmayacağız için onun risklerini almak istemedik. İnsanın aklında bir şüphe kalıyor. Yaptırmasaydım benim için çok çok daha iyi olacaktı
Ozge3747 Melike6 Merhaba yorumunuzu şimdi gördüm. Doktorum Diyarbakır Memorial Dicle hastanesinde Uğur Değer. Ben Mardin’de oturuyorum Diyarbakır’a gidip geliyorduk