Demrl Arkadaşlar şuan 10+6 hamileyim cumartesi doktora gittim bebek 11 hafta göründü yani 3 gün önde 2li test için ultrasyonda çıkan hafta mı yoksa son adet tarihine göre mı gitmeliyim 13+4de gitsem olur mu tecrübeli anneler yazarmısınız ilk gebeliğim şimdiden çok teşekkür ederim 😊
WebiHikiRufu Demrl ikili tarama 11-14haftada oluyor.sen 13+4de girdersen 3gunde ondeyse 14ola bilir haftasi.13+1de falan gitesen her ihtimal.
FSCMK Demrl ben doktora 11 haftalıkken gittim doktor şimdi yapamam dedi 12 haftalıkken yapılıyormuş herhalde
Kubra9595 Demrl ben suan 13+4 düm bugün gittim doktora bizde 2 gün öndeyiz normalde 13+2 olmam lazim son agdet tarihine göre. 2li tarama icin gittim doktor kendi dedi zaten sıkıntı olmaz cnm
Demrl WebiHikiRufu doktoru aradım hemşire son adet tarihine göre gel dedi endişelendim bende en iyisi öyle yapıyım teşekkürler
FSCMK Demrl ben ikili test yaptırmadım 3 lü test yaptırıcam onada 16 haftaya tam girecektim doktorum sınırdasın yapamam riskli çıkar deri 2 hafta sonra devlette yaptır dedi
Ozge3747 Demrl Kesinlikle doğru bir genelleme değil 11+1 de gittim down sendromu riski 1/27561 çıktı çok çok düşük bir risk yani
Demrl FSCMK 2li test yapılması lazımmış bilmiyorum ne kadar doğru ben öyle biliyorum kanla bakılmasını istemiyosan bile ultrasyon ölçümü yapılmalıymış
FSCMK Demrl doktorum hiç önemsemedi canım siz bilirsiniz yaptırın yaptırmayın dedi bende yaptırmadım çünkü doğru sonuç vermeye biliyor 3 lü test yaptırıcam haftaya inşllh onun sonuçu iyi çıkar
Sibella86 FSCMK nasıl umursamadı 3/4 lü dışında en çok 2 li öneriliyor diye biliyorum her doktor bir değişik :/
Demrl FSCMK inşallah canım tabi en iyisini rabbim bilir bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
FSCMK Sibella86 önemsemedi derken siz bilirsiniz dedi ama 3 lü testi istedi zaten biz yaptırmak istemedik 2 ki test
FSCMK Sibella86 yaa gerçek sonuç vermez riskli felan der diye yaptırmak istemedim hamileliğin kötü geçer diye çünkü çoğu bebeğe riskli diyorlar normal doğuyor bu yüzden istemedim Allah’ın takdiri tabiki en iyisini en güzelini o bilir
Demrl Kubra9595 banada öyle dedi hemşire insan yinede korkuyo geç olursa diye size bugün mu yapıldı 2li tarama
Demrl FSCMK aynen öyle canım bende kan testi yaptırmayı düşünmüyorum doktorlar ultrasyon yapılmasını öneriyo
Turkan38 FSCMK cok dogru bikarar persembe aldim sonucu riskli cikti zehir oldu ogunden beri ultrasyon olcumleri normal ama cok kotu olduk bugun niftt test icin kan verdik onun sonucunu beklioruk
Gizemmdikmenn Demrl ultrasonda çıkan tarihe göre gidin. 12+2 de gittim ben. 12.haftada gitseniz daha iyi olur bence
Demrl Gizemmdikmenn bakalım olmazsa bende öyle yapacam riske atmayım kafam rahat giderim geç kaldım korkusu olmaz