Ceylosss Marayyy yani şöyle diyeyim 15 gün içilmediği taktirde hamile kalınmıyor. Eğer hamilelik içim içtiyseniz devam etmeniz lazımdı. Doktordan ben böyle bilgi almıştım
Nursemomm Marayyy soğan suyunu kim önerdi canm içme sakın rahimi kasıp kalsan bile düşürme ihtimali var içerdği antioksidan yüzünden görüyorum içtim kaldım diyenleri ama tamamen tesadüf olmuştur sadece ovülasyonla takip et ve dr dışında kimseyi dinleme
Marayyy Nursemomm çok kişiye fayda olduğunu duydum ondan içmek istedim şimdi korktum bıraktım zaten övülasyon günüm dündü zaten
Hafsamm Ceylosss e peki adet biter bitmez mi başlamak gerek yumurtamayı yakaladıysak bile 15 olmadıysa içmeli miyiz? Ve o ay bebeğimiz olsa soğan suyu adeti söktürmez dimi ??🤔
Ceylosss Hafsamm adet başladığı gün sizde başlıyorsunuz tam 15 gün sonra bırakıyorsunuz. Zaten 15 gün sonra genelde yumurtlama başlıyor deneyenlerin %90 nı hamile kaldı. Adet olmadan kesinlikle içmeyin.
Ceylosss Marayyy evet öyle diyor ama biz böyle yapmadık. İsterseniz onun gibi yapın tercih sizin. Bende dediğim gibi yaptım yumurtlama döneminde hamile kaldım.
Ceylosss Marayyy buradaki bilgili insanlardan ve bi kaç doktor önerisi ile öyle yaptık. Hayırlısı olsun sizin içinde
Ceylosss Hafsamm kanaman normalde az geliyorsa soğan içini temizlediği için çok gelebilir canım. Ama çok gelmesi zarar değil yani.
Ceylosss Hafsamm kaynayan suya kahverengi kabuklu soğanı soyup 4 böleceksin herhangi bir saatte yemekten 15 dakika önce içiyorsun. Ben günde bir soğan içtim büyük bardakta içtim ama. Evet ılık çok soğumamasına dikkat edin
Ceylosss Marayyy adetli içilmenin amacı hamile kalmadığı biliyorsun için rahat. Zaten adetten sonraki hafta içilince de yumurtlama günü geliyor sonra inşalla hamala kalınıyor.
Hafsamm Ceylosss Tamm canım sağol ben şubatta hgs çekildim 2 ayı geçti daha yeni adet oldum bu gün 3. Günüm ama diğer adet kanamalarıma göre bu daha çok çünkü 2-3 ayın birikimi sanırım 🥺