Marayyy Kızlar ben 10 gündür soğan suyu içtim fakat 2 gündür övülasyon testim koyu çıktığı icin bıraktım iyi mi yaptım kötümü yumurtlama olunca bırakılır mı
oykusss Marayyy soğan suyunu adet olmak için içiyordu benim eşimin kardeşi hamile kalmaya çalışıyosan sıkıntı olabilir bence 🙄
Bilgeferhat Marayyy bir sorun olmaz sanırım ben pko var doktor bana tedavisiz çocuğun olamaz demişti soğan düğünümden önceki ay yaptım ama düğün telaşı 1 hafta 10 gün yapabildim evlendiğim ay hamile kaldım inşallah faydasını görürsün sende😊🙏🏻
Marayyy oykusss bende adetten sonra içtim 10 günüm doldu da genel de hamile kalmak isteyenler de içiyor yumurtlama dönemimdeyim devam etsem mi bilemedim
oykusss Marayyy bak onun hakkında hiçbirsey diyemem aşağıdaki hanfendi gibi pcos sorununuz varsa onu dinlemeniz daha doğru olur , beni adet olamama sebebim tiroid hastalığımdi çünkü 😊
Esrayusuf Marayyy canım etme yumurtlama gördüğünde bırak olurda döllenme olursa bebek olmadan düşürür anlamazsın Bİle hamile kaldığını soğan kürü rahimi temizliyor düşük yapar
Sevvalacr Marayyy canm ben hamile olduğum zaman adetm gelmesi için hamile kalmak için bişiler yapmak için bi büyük boy bardak soğan suyu içtm ve hamileydm Allah tuttumu tutar yani
Esrayusuf Sevvalacr Allah tuttum mu tutar tabi ama sonuçta biliyor yumurtladığını değerlendirdiğini olma ihtimali var neden böyle bir riski göze alsın önce tedbir sonra tevekkül Allah'ın izni ile
Marayyy Sevvalacr öyle de ben şuan çocuk istediğim için onuda hesaba katıyorum normal de söküp atıyor