DemetDigesu Hllswm dogru canım eşimle ben calışmasak hakıkatten zor bebek ıstedıgımız ıcın her ay kenara para atmıstım zorlanmadık o yuzden senınde bebısın saglıkla sıhatle gelsın ınsallah kac haftalık senın guzellık🐣
Hllswm DemetDigesu 16 hafta olduk bizde teyzesi 😇 ama cok agır bi grip oldum 3 gündür mahvoldum nasıl gecicek bilmiyorum😔😣
DemetDigesu Hllswm cok gecmıs olsun canım portakal suyu ıc her gun bol bol dınlen maşallah allah tamını erdırsın canım🙏🏻
espalp DemetDigesu ben kendimi üzmüyorum kendi ekonomik şartlarımdan da bahsetmedim. Her ikili test başlığına aynı şeyi yazıyorsunuz bahsettiğini test 3000 tl ve herkes bunu yaptıramayabilir demek istedim sadece o kadar 🤷♀️
DemetDigesu espalp ben post sahıbı sandım o sebepten ıı nıyetten yazmıstım ayrıca ıstedıgım yete ıstedıgım seyı yazarım fıkır olsun belkı yardımım dokunur dıye bılmeyenler var sonucta
Hllswm DemetDigesu meyve yemekten meyveden tiksindim artık ama mecbur meyve ve bol bol su içiyorum bide nöbetli calısıyorum nbte gidene kdr iyileşmem gerek 🙏😥