Haribo42 Kelebek7 insandan insana degisir benim ayaklarim hamile kalmadanda asla isinmiyodu hala isinmiyo. Idrarda acik renkli olmali canim bol su tuketilmeli ne kdr su tuketirsen o kdr acik oluyo ztn (iltihap vs bisey yoksa)
Nursemomm Kelebek7 yani canm başlarda idrardan bişey anlaman imkansız orta ve son aylara doğru idrar yaparken baloncuk oluyor gebelikte o da herkestede olmuyor betayla alakalı sen kan ver şüpheleniyosan
Gkayra Kelebek7 Bende kendimi bildim bileli ayaklarım hiç isinmaz ..hatta çoğu zaman soğukluk sancı yaptığı için sıcak suya koyarım isinsin diye😊gebeliğin de aynı şekilde geçiyor malesef !!
Kelebek7 Beyazkelebek ben hamile değilim sadece gecıkmem var 3 gün oldu ayaklarım ellerim üşüyo birde halsızlık
gdaslik Beyazkelebek benim hiç ısınmadı ayaklarım ama kızım olcak bünyesel olabilir normalde de üşürüm çünkü
MENUR Ayaklarım H. Olmadan öncede üşürdü ama suan çorapla pratikle bile ısınmıyor sanki idrarda şu tüketimine bağlı olarak değişiyor tabi bide kullanılan ilaç ve vitaminlerinde etkisi old. Düşünüyorum
Beyazkelebek Benimde ayaklarım üşüyordu ve oğlum olucak insallah💕 bi kaç kişiden de aynısını duyunca insan inaniyo tabi
Bsrkrgz Benimde ayaklarım hep soğuktur ama hamilelikte hiç ısınamadım daha da üşüdü o ayaklar sanki alakası var mı bilmiyorum ama benimde oğlum olucak😊
Haribo42 Kelebek7 bi kan verseydin ben 6 gun gecinde vermistim sanki kan ama merak esiyosan yarin sabah bi saglik ocagina git
Bebekim123 Kelebek7 canım benim de ayaklarım çok üşüdü hala da üşüyor cinsiyetimiz kız😍yani cinsiyetin onunla alakası yok benim hiç geçmemişti günüm kan değerlerim düşük diye tedavi olmaya gittiğimde öğrendim hamile olduğumu😍o yüzden yaptır test
[silindi] Kelebek7 ben iki çorap iki patil termal tayt peluş pijamayla bile ayaklar buz şuanda bile çorabın içinde hala buz normaldir