Askkokuluyavrum Rknvlkn Rknvlkn anladım demek ki sizde ki fiyat daha uyguna gelmiş suan da bakıyorum 57 tlye geliyor Happy de
Canandoruk Rknvlkn evet aynı 1 paket 40lı 1 numara bez 1 paket 40lı 2 numara bez 10lu alt acma 4 adet ıslak mendil
Canandoruk Selim_Alparslan sleppyden cok memnunum 3 aydır kullanıyoruz hiç sıjıntı yasamadım prima aldık bi kere indirimde diye hem sızdırdı hemde pişik oldu oğlum
Rknvlkn BurcuY benim de şimdi geldi arkadaşların dediği gibi ıslak mendil 4 tane yerine 3 tane geldi ama genel olarak iyi görünüyor inşallah bezleri kullanınca da memnun kalırım 😊
BurcuY Rknvlkn aynn inşallah canım bana da 3 geldi sinir olmadım deil 🙄 peki bişi sorcam sleepynin bi çeşit mi ıslak mendili var
Rknvlkn umyhfsa Happy diye bir siteden aldım canım ilk defa burdan birşey sipariş ettim ama inanılmaz hızlı. Gece sipariş verdim sabah erkenden kargoya verildi
Rknvlkn BurcuY yok canım ben başka çeşidini de aldım o mükemmel kokuyo gidip gelip kokluyorum bebek kokulu 😊https://i.hizliresim.com/lql1Dl.jpg
BurcuY Rknvlkn bu sanırım farklı resimdekinden de dimi 🙄 bu arada attığın resim açılmadı tekrar atar mısın