Rknvlkn Merhaba kızlar dün internetten sleepy nin yeni doğan seti indirimdeydi 49.90 a aldım. https://i.hizliresim.com/v6rrqR.png İçeriği : 40 lı yeni doğan bez 40 lı mini bebek bezi 4 tane 40 lı ıslak mendil seti 10 tane bebek bakım örtüsü Daha önce bu paketi alan var mı acaba ❓
ebrarmom08 Rknvlkn almadim ama dun alisverise ciktik sirf bu seti alcam diye almadim bende bunu alcam 🤗
2kizannesi- Rknvlkn Bende aldım, evet aynı şekilde geliyor. Trendyoldan aldık bizde, 40 tane 1 beden 40 tane 2 beden bez, 4×40 ıslak mendil bide 10lu alt açma bezi
Rknvlkn ebrarmom08 Happy diye bi siteden aldım canım akşam sipariş verdim sabah kargo mesajı geldi bakalım yorumları iyiydi inşallah pişman olmam sende ordan bakabilirsin 😊
Canandoruk Rknvlkn evet aynı 1 paket 40lı 1 numara bez 1 paket 40lı 2 numara bez 10lu alt acma 4 adet ıslak mendil
Rknvlkn dml33 benim aldığım sette 4 paket görünüyor ama dediğiniz gibi de gelebilir yorumlarda okudum. Olsun sleepy nin 3 lü paketini de almıştım ayriyeten öyle dengelerim artık 😊
dml33 Rknvlkn ben memnunum bezinden yeni dogum yaptim pisik falan yapmadi 1 haftadir kullaniorm 😊setin icindekilerde iyi islak mendili falan cok guzel alt degistirme ortusunu hic kullanmadm daha kuveze alindi cocugm cunku ama buyuk boy olarak falan
Canandoruk Selim_Alparslan sleppyden cok memnunum 3 aydır kullanıyoruz hiç sıjıntı yasamadım prima aldık bi kere indirimde diye hem sızdırdı hemde pişik oldu oğlum
Ela11 Rknvlkn ben aldım canım gayet güzel yenidoğan için alt açma örtüleri çok güzel ben hastane çantama da koydum örtüden bir tane
Rknvlkn Ela11 yaa çok sevindim bakalım ben 20 haftalığım daha şimdiden bozulmaz etmez diye ufaktan almaya başladım birşeyler bu da indirimdeydi umarım memnun kalırım sleepy den devam ederim
Ela11 Rknvlkn ben mühendisoğlunu takip ediyorum onun bilgileri sayesinde aldım sleepynin bezini saf su olması çok hoşuma gitti ıslak mendili çok güzel