Tuba-Sahra Skryszn merhaba canım Kasım 21 de 31+4 te doğum yaptım sorularını bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim
Nevo Skryszn 34 hafta da Doğum yaptım 84 gün küvözde kaldı solunum sıkıntımız vardı enfeksiyon da rabbim kimseyi evladıyla sınamasın🙏Bekleyenleri de sağlıkla kavuştursun
Seymakayaoglu @Skryszn var canm bir cok kisi proteyin kacagi olan suyu gelen kanamasi olan bir cok kişi var bende 30 haftadayim bekliyorum iste hayirdir senin erken dogum riskinmi var dogurdunmu ¿¿
Giizz Seymakayaoglu solunum sıkıntısını atlattık canım emme refleksi gelişmesini birde kilo almasını bekliyorlar
Derinminakolay Bende 34 haftamda dogum yaptim gecen hafta bebegimin kilosundan dolayi kuveze aldilar 8.gunu bugun daha kucagima bile almadan suan orda bir an once topatlanip yanima gelmesi icin dua ediyorum kızlar sizde duanızı esirgemeyin. Protein kacagi yuzunden erken dogum yaptim
Derinminakolay Melis_teker 1900 gram dogdu ilk gunler kilo kaybi oldu 30grm düştü simdi cok şükür allahima kilo almaya basladi hergün sütümü sağıp gonderiyorum