Crnerkn Sevvalacr 24 hafta ya kadar bişey olmaz demişti bana doktor da işte ondan sonra daha dikkatli olmak lazımmış işte
Momymomy41 Crnerkn kıyamam ya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin☺️ Ben de dün sandalyeyi tutturamadım popomun üstüne düştüm ama biley olmadı şükür☺️
Crnerkn [silindi] Valla mecburen çok rahat edemesemde alıştırdım kendimi sağıma soluma da hep yastık koyuyorum yatarken bişekilde idareediyorum😊
Crnerkn [silindi] Yok oluyor tabi isteyerek yapmadım bi anlık dalgınlıkla dönüverdim sonra farkettim napıyorum ben diye yoksa tabikide rahat deil bi anlık bile olsa çok rahatsız oldum da işte 🤦♀️
Crnerkn alyavetuna doğrudur belkide ben çok evham yaptım🤦♀️İnşallah öyledir çok saol böyle duydukça rahatlıyorum🙏
Nursemomm Crnerkn merak etme canm o çok korunaklı bi yerde çok şiddetli darbe almadıkça bi sıkınyı olmaz inşallah ben de 25 hf falanken unutup tv izlerken öyle uzanmıştım baya sonra farketmiştim
hunilimom Crnerkn bende gece uyurken kendimi yüz üstü buluyorum bazen canım bi kereden bi zarar gelmez zaten kaç kat deri var altında