Crnerkn Arkadaşlar 28 haftalığız, dün yanlışlıkla koltukta sol tarafıma doğru uzanıp internetten bişeyler izlerken bi an hamile olduğumu unutup karnımın üzerine yuvarlanarak yüzüstü dönüp yattım sonra tabi o an karnımdaki tümseği farkedip düzeldim hemen ama bi anlık bütün ağırlığım karnımın üzerine binmiş oldu. Çok korktum bebeğimin biyeri kolu bacağı falan ezilmemiştir umarım diye, böyle bişey yaşayan var mı bi zararı olur mu lütfen bilgisi olan yazsın 🙏
Tubammm Crnerkn ben daha 18 haftaligim öyle bidey basıma gelmedi postun yukarda dursun diye yazdım inşallah birşey olmamıştır ya gönlünü ferah tut
Elikkk Crnerkn hemen öyle ezilmez canım benim deri kaç katman yatma tabiki ama bi keredende hiç bisi olmaz bende bazen o zamanlar yatmıştım 33 haftadayım herşey normal gidiyor
Momymomy41 Crnerkn bişey olmaz canım korkma ben onu 33 haftalıkkrn yaptım uyku sersemi karnımın üzerine döndüm ağrıyla ayıldım bebişler suyun içinde zaten tabiki hart hurt davranmamak lazım ama bu tarz kazalar olmasın diye allah korunaklı yaratmış onları karnımızda
[silindi] Crnerkn 22 haftalığım hala yüzüstü yatıyorum yani normal yatsam bile uyurken mutlaka yüzüstü oluyorum ilerleyince napacagım asıl 🤷🏻♀️
Sabina03 Allah korusun bişey olmaz inşallah çok dikkat et canım benim bebek baya haraketli olduğu için unutmuyorum yüz üstü uzanmıyorum 30 haftalık hamileyim böyle bişey yaşamadım yani
Crnerkn Sabina03 Valla salaklığıma geldi bende anlam veremedim uyurken bile hertarafıma yastık koyup yatıyorum yani yanlış yatmıyım diye ama işte bi anlık dalgınlık 🤦♀️
Crnerkn Elikkk İşte uyurken bile okadar dikkat et, sonra uyanıkken bi anlık dalgınlıkla sen dön 🤦♀️Küçücük eli ayağı var kıyamam off inşallah dediğiniz gibidir, sizinde olmuş iyi gidiyomuş biraz ferahladım teşekkürler🙏
Crnerkn Momymomy41 Haklısınız çok teşekkür ederim 🙏 işte çok şükür sonrası bi ağrı sızı kanama bişey olmadı zaten ama işte insan ezdimmi acaba korkusuna kapılıyor😞 içimi ferahlattınız çok saolun🙏
Crnerkn [silindi] evet o dönemlerde bende öyleydim ama işte artık dikkat etmek gerekiyor karın büyüdükçe bende ondan evham yaptım🤦♀️
Kado87 [silindi] bende oyle yatiuorum hala yuzustu 20.haftama gircem doktora sordum bi siknti olmaz belli bi zaman sora zaten yuzustu yatamicaksin dedi.
Momymomy41 Crnerkn kıyamam ya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin☺️ Ben de dün sandalyeyi tutturamadım popomun üstüne düştüm ama biley olmadı şükür☺️
[silindi] Crnerkn yani karın büyüdükçe alıştınız mı dönmemeye çünkü nolacak bilmiyorum sanki hep böyle yatabileiim gibi 😂
Crnerkn [silindi] Valla mecburen çok rahat edemesemde alıştırdım kendimi sağıma soluma da hep yastık koyuyorum yatarken bişekilde idareediyorum😊
Aygl Crnerkn dun bi doktorun videosunda denk geldim izledim bebek kac tane katman icinde korumadaymis kisa sureli olan seylerde zarar görmezmis uzun sureli olmadigi surece bisey olmamıştır kuzum emin ol ama sen yinede dikkat et bidaha ne olur ne olmaz tedbir bizden takdir Allahtan