Eliffaltun 5 haftalık gebeyim . Sürekli sağ kasığımda ağrım var. Benim gibi agrısı olan ve gecen var mı ?
Mkclskn Eliffaltun bu ağrıyı uzunca süre çekeceksiniz çünkü rahminiz büyümeye hep devam edecek çok normal
Btldrcn Esra1260 merhaba ben de 6 haftalık hamileyim bazen karın bölgem de de ağrı oluyor bu da normal mi ?
Deniz25 Esra1260 bende 12 haftalık hamileyim kasık ağrım var sanki adet olacakmış ağrısı gibi sizdede bu şekildemi. Ben ağrı olduğu zaman korkuyorum
Eliffaltun Btldrcn benim özellikte sağ tarafta agrı oluyo du doktor yumurtlama sağda olmus ondan agrı yapar demişti
Btldrcn Eliffaltun ya başta benim de kasıklarım çok ağrıyordu hatta bacağıma bile baskı yapıyordu bu 2 gündür de karın bölgem ağrıyor herşeyden o kadar çok tedirgin oluyorum ki 😔
Eliffaltun Btldrcn sanırım hepsi normal okuduklarıma göre ilk gebelik olunca insan korkuyomus demek ki 😊
Deniz25 Breub bende 12 haftalık hamileyim kasık ağrım var sanki adet olacakmış ağrısı gibi sizdede bu şekildemi. Ben ağrı olduğu zaman korkuyorum
Eliffaltun Deniz25 bıçak saplanıyomus gibi benim. Yogun bi şeklde lekenmem oldu bi kac gun önce de ama cok sukur bişey olmadı
Esra1260 Deniz25 korkacak bişey yok canım benimde aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor rahim büyüyor bu tarz ağrılar çok normal 😊
Deniz25 Eliffaltun evet aynen bazen saplanıyor bazen adet sancısı gibi geliyor. Benimde lekelenmem oldu pembe lekelenme progestan kullanıyorum. Hep tedirginim huzursuzum korkuyorm 😞
Breub Deniz25 canım bende de bir bel ağrısı olurdu bıçak saplanır gibi oluyor kuzum dikkat et dinlen kasık ağrısı hamilelikte olmazsa olmaz zaten
Essenn Eliffaltun 16+4 hala ağrıyo bel kasık ordan bacağıma vuruyo yani ne ararsan 😁 yarın bi doktora sorcam
Deniz25 Eliffaltun ben iğne kullanmıyorum hergün 400 lük progestan fitil. Benim böyle pembe sulu pembe geliyordu. Ama ne olursa olsun insan korkuyor. Şimdide bu ağrılar başladı.
Breub Deniz25 lekelenme olduysa dikkat et canım sürekli doktor gözetiminde ol Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲 🤲