zorkadin53 hunilimom ayy çok güldüm ya eşim geldi bi an gözümün önüne valla dağıtır hastaneyi toparlayamazlar 😂😂
hunilimom zorkadin53 çok çabuk sinirlenen birisi bide neyin ne olduğunu da bilmiyor zıbın derler ne verir allah bilir 😂😂 annem yetişir mi onu alırlar mi içeri herşeyi ben düşüncem mecbur
Caglaucrr hunilimom dimi ya 😀 Bende bugün eşime gösteriyorum bunu vereceksin diye tamam tamam diyo gecistiriyo bakmadı bile. Keseye falan koysam komple çantayı verir heralde 😁
hunilimom Caglaucrr ütulerken gördü ayy bunun içine mi gircek ne tatlı dedi evet çok.kucuk almissin dedi küçük dediği 3 6 aylık tulum 😂😂
Merve612506 Mirom bence küçük hurç içinede koyabilirsin canım hastane çantasınında içinde düzenli olur hem
Sabireeray Mirom ben tülden keselere koydum takım takım pattaniye su herşeyi içinde içerisine 1 adette bez koydum
Momymomy41 Mirom ben çarşıdan organze tül keseler aldım birini biraz büyük aldım hemşirelere vereceklerimi koymak için küçükleri de sonradan da kullanırım dedim çantam düZenli kalsın diye
24fatma Caglaucrr hemşirelere süslü isimli hastane takımımı yoksa onu sonra kendiniz mi giydiriceksiniz.. Bazıları bebek yikanmadigi için hastanede batar diye nornal bi tulum verin süslüyu kendiniz giydirin diyorlar
1anne1bebek Mirom kilit buzdolabı poşetine koydum canım büyük boyuna kirlenirse yine o poşete koyacağım diğer temizlere bulaşmasın diye birde diğer takımlarını da poşetle hastaneye hötüreceklerini
24fatma 1anne1bebek hemşirelere süslü isimli hastane takımımı vericeksiniz yoksa onu sonra kendiniz mi giydiriceksiniz.. Bazıları bebek yikanmadigi için hastanede batar diye normal bi tulum verin süslüyu sonra kendiniz giydirin diyorlar
Ozderr Mirom çeyiz zamanından kalma kundak türünde bohçanız yok mu onun içine herseyini koyup kurdeleyle bağlayın ☺️
Caglaucrr 24fatma canım ben basit bı kıyafet koydum hemşireye vermek için kanli oluyormus bebek çünkü. Ayriyeten süslü takimida cantana koy bebiş biraz temizlensin öyle giydirirsin 🙂
1anne1bebek 24fatma normal hastane çıkışı vereceğim oda çiçekli filan ama müthiş bir süsü yok kendisinden var süslüyü sonra giydireceğim eve gelincede kıyafete ihtiyaç duyulur bebeği getirince yıkayacağız sonuçta hastane de 1 2 gün kalınıyor
Burjucan uslukizinannesi aynen katılıyorum sana çok düzenli oldu milyon tane şeyle uğraştık şimdiye kadar tül keseye koymanın da neresi ugraştırıcı anlamadım 💁🏻♀️Hemşireler de kesenin ağzını açıp çocuğa giydirecekler yani bu kadar onlar da uğraşmıcak