Mirom Kizlar ebelere verilecek hastane çıkışını neyin içine koysam battaniyesi ile birlikte bana fıkır verin
SerpilEsra Mirom ben hepsini buzdolabi posetine paketleyip icerisinde neler oldugunu yazip yapistirdim hem hijyenik hem kullanisli oluyor
Burjucan Mirom ben pembe tül keseler aldım onların içine koyup fiyonk yaptım hem çok şık durdu hem de her takımı ayrı ayrı düzenli oldu
SerpilEsra Mirom evet canim ben orta boy kullandim penye battaniyesi ve 1 adet bebek bezide dahil 10lu çıkış setini katlayip sigdirdim hem kokusuda kaldi mis gibi hemsireye direk tek paketi vericez
SerpilEsra Mirom genelde her markette bulunan birsey aslinda ama a101de varmi bilmiyorum canim normal buzdolabi posetlerinden zaten
Merve123a Burjucan cnm öyle ğaket gibi sarilmiş şeylerle ugraşmiyorlar çikarin verin diyorlar çünkü bebeği giydirirken vakit kaybetmek istmiyırlat
Caglaucrr Mirom valla ben keseyle falan ugrasmicam.. battaniyesini içine koydum katladim bohça gibi öyle vericem. Okadar boş masraflara girmeye gerek yok he evde varsa kullan tabi yoksa alma bence
Mkclskn Caglaucrr benim kafadan 😂 ütülerken mal oldum zaten bende 10 çıkışı battaniyesinin içine koydum bir tanede bez sıkıştırdım yallaah 😂
hunilimom Caglaucrr valla bende öyle yapicam hurç aldım küçük benim ve bebegin ayrı dursun diye hurcun içine de battaniyeisni bohça yapıp koyucam direk öyle versinler
Minikmucizemibeklerkeen Canim ben tül keseye koymustum ama geri cikardim, kalin bahtaniye icine koy hepsini kiyafetler bahtaniyenin arasinda olcak sekilde, oylece veriliyormus iceriye, dogum yapan arkdasimla hazrlamistim cantami o oyle dedi diye o sekilde yaptim 😊
hunilimom Caglaucrr o ağrıyla acıyla panikle millet onla uğraşsın istemem hele eşim zaten iyice sınır olur ondan felan birşey isterlerse 😂😂
zorkadin53 hunilimom ayy çok güldüm ya eşim geldi bi an gözümün önüne valla dağıtır hastaneyi toparlayamazlar 😂😂
Caglaucrr hunilimom dimi ya 😀 Bende bugün eşime gösteriyorum bunu vereceksin diye tamam tamam diyo gecistiriyo bakmadı bile. Keseye falan koysam komple çantayı verir heralde 😁