Kaderunsal Finduk23 gata devlet hastanesi oldu artık herkes gidebiliyo.Benimde asker tanıdığım yok ama rutin kontrollerim orda yapılıyo
Ankara2 Kaderunsal bende rutin kontrollerime gataya gidiyorum bana zübeyde hanımı önerdiler ama özel hastane olarak detaylıda fiyat iyiymiş sizin dediginize göre ,peki herşeyi ayrıntılı söylüyolarmı bakarken ,
imgee Arkadaşlar meraba 🙂 bnde ankarada selehattin kükner egidiorm detaylı ultrason da yapıyor bende bir dahaki gidişimd eyapacağım tavsiye ederim teyzeminde doktoru çok bilgili ve iyi biri. tunus da muayaneai var elid med die
incila00 betullsahinn imgee betullsahinn benimde yok ama çocugun kilosuda büyüyor o yüzden tedirginim kaç kilo bebiş
Ahmetasafmommms Finduk23 ben devlet hastnesinde yaptırıcaktm bunu tanıdıgm vardı doktor fakat hastanem izin verdi devlet hastanesinde yaparsam takibi bırakıcaklarını söylediler öyle bi kural varmış hastnede bende doktorumu sevdiğim için orda yaptırdk ama çok memnun kaldm ben cinsiyetide detaylıda öğrendim göstermiyodu 😂😂 ama ord gösterdi oğluşum 😂💙
elvann Ankara Çankaya'da deren klinikten randevu aldım 750 tl ye yapıyorlar her giden son derece memnun
Deletedmom9885 22 kasımda özel ortadoğu hastanesinde yaptıracağız 375 tl dediler.kontrollerimdede oraya gidiyorum
Finduk23 Deletedmom9885 canm benim esim baroya kayitli diye indirimli gidiyorum. Muayene 15+66 tl ama normalde 150 imis. Dogum icin de dogum paketi 6750 idi. Sadece dogum da 4500 du galiba. Bizim indirimli yine 1760miydi neydi yanlis hatrliyoda olabilirim ama bu civarda biseydi.. Detayli ultrason da 400 tl mis
Finduk23 Kaderunsal canm randevu mu almak gerekiyo muayene ucreti ne kdr peki? Bide herhangi bi numara varsa verebilir misin yada hastanenin tam adini
Kaderunsal Finduk23 ben randevulu gittim özel keçiören hastanesi 381 99 99 arayıp randevu alabilirsiniz
Kubravci Kaderunsal bu hastanenin tam adresi adını falan söyler misiniz lütfen internetten bakıp link atar mısınız ben bulamadım da
busraali Finduk23 çukurambar da canım özel muayenehanesi olan bir radyolog ankara ticaret merkezinde yeri. Gülhiz başçı ismi