nazlihasan 2 cm açıklıkla geldim yatışım yapıldı normal olacak inşallah dua edin kızlar sağ salim kavuşayım yavruma 🤗😍
Sezgin nazlihasan yaaa bir haftadaşıö daha😍😍 sağlıkla al kucağına kuzucuğumı canım güzel haberlerinizi bekliyorum💐 Rabbim yardımcın olsun inşallah
Sibelikra nazlihasan Amin inşallah canım benim hayırlısıyla kucağına alırsın benim de 37+5 günlük ne sancı ne de bişey yok yaa gelmiyor gelsin artık
nazlihasan Zeynebrima nst de çok şiddetli sancı çıkmıyo yatışımız yapıldı bekliyoruz bakalım saat başı nst ye bağlıyorlar🙈
nazlihasan Zeynebrima canım ben dk bile tutmadım daha doğrusu bilemedim tutmasını ilk gebeliğim şansa geldim nolur nolmaz diye 2 cm açıklık çıktı 🙈 ama sancı düzensiz
nazlihasan Sibelikra benimkide beni kandırdı galiba bu kez sancılar kesildi 🤦♀️ bol bol merdiven in çık kuzum yürüyüş yap
nazlihasan Sibelikra yürü canım benim açılmam kaç saat oldu anca yarım cm ilerlemiş sabah suni deniycez
Aysegolcuk nazlihasan bizde bugün 37 hafta olduk Keşke Benimde sancım olsada biran önce kızımı kucağıma alayım çok sabırsızım 🤗 Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin bi avazda kurtarsın seni 🤲🏻🥰
nazlihasan Aysegolcuk ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin canım acele etme 😊 bak ben geldim hala bekliyorum sancılarımda azaldı iyice