Hulyalp Merveliii 25.haftafa hafif sekilde dikkatli bakarsan gorursun. sonra gunden gune guclenip daha belirgin sekilde dolasiyorlar. Suan 27 haftaligiz ve rahatca ikizlerimin karnimin icinde gezdigi belli oluyor sivriltiyorlar.
Sebnemust Merveliii karin yapinla alakali canim ic karnin varsa ileri haftalarda gorursun ama yoksa bu aralar baslar kendini belli etmeye
Nursemomm Merveliii o gerçek dalgalanmlar dışardan görme 30 dan sonra oluyor net görülüyor çok kilolu değilseniz
Slmzhnm Merveliii ben 19+5 deyım ama 1 haftadır hissediyorum esimde hissetti hatta kuvvetlı oldugunda dısarıdan bıle goruldugu oldu ben 47 kiloyum bunun etkısı varmı bılmıyorum ama artık hıssettırıyor oglum
Htc70 Kızlar ben 26.haftadayım hala hareketlerini düzenli hissedemiyorum.1 gün hissediyorsam diğer gün hiç hissetmiyorum Benim gibi olan var mı ?
Meryemkpl Merveliii 30 dan beri dışardan belli oluyor milletin içinde çok komik oluyor 😁😁 doğuma 20 gün çıkacak inşallah sığmıyor artık içime
Ssraa Biz 29 haftalığız bazen aniden bi şeyler yapıyor ne yapıyorsun oğlum diyorum😂 bunu yazarken yaptığı gibi.. koltuğa falan karnım azıcık dokunsun hemen pat pat oradan vuruyor çek şu karnını oradan diye😂😂 hele kolum karnıma dokunsun yine direk pataklıyor😂 4 5 haftaya sizde görmeye başlarsınız ve neredeyse her hareketi o şekilde olmaya başlar 🙏🏻🙏🏻
Esenn1 Merveliii ben 17. Haftamda pıt pıt hissetmeye başladım 18 de tekmeleri gözle görülüyordu hatta videoya kaydettim 😂😂