Merveliii Kızlar 21 haftalık olduk oglumla hareketlerini hissediyorum ama dışarıdan henüz fark edilmiyor kaçıncı haftada dışarıdan tekmeleri gözle görülebiliyor
Askkokuluyavrum Merveliii ben 25 den sonra biliyorum hatta bazıları 28-30 arası diyor ama kimileri de 15 de gözle gördüğünü iddia etmiş 😬😬 çok değişik teoriler var canim
istkizannesi Merveliii aynen canım 25 26 27 arası hafif bir atma olarak görürsün. Ama bu dalga dalga olanlar baya sonra oluyor haberin olsun:)
Merveliii Askkokuluyavrum ayy bunun için sabırsızlanıyorum babası dokunuyor hiç hissetmiyor beklicez artık 😂😂
Merveliii Feyza07 canım zayıf mısın peki maşallah erken görmüşsün kilonun etkisi oluyor mu acaba bende yapılıyım eger öyleyse geç görürüm herhalde 🤗🤗
Aysebkr1258 Merveliii bence bir haftaya kadar görmeye başlarsın ben 21. Haftada videoya çekmiştim hatta minicik minicik tepişiyorsu göbeğim 😍
Seherr Merveliii ben 19+5 im hala hissedemiyorum tekme pıt pıt gibi şeyler sadece arada karınca gezer gibi bişey hissediyorum ben ne zaman hissedicem ya 🙈
hunilimom Merveliii 23 24 arası eşim görmüştü azıcık da göbek olduğundan bende sürekli bi görülme olmadı ne zman 28 felan olduk artık tekmesi vs gözüktü