Rumeysa5454 Hanımlar günaydın. Gebeliğimin başından beri gidiyorum sağlık ocağına şuan 36 haftalık sayılırım ve sancılardan dolayı annemin yanında kalıyorum eşim gece vardiyasında çalışıyor . 6 şubatta saglık ocağına randevu vermişlerdi ama gidemedim hep yatmam gerekiyor saglık ocağı annemin evine 1 saat uzaklıkta ve bu sabah artık eşimi arayıp şikayet eder gibi söylenmiş gelmesi lazım diye . Çok mecburi Bi durum mu sağlık ocağına gitmek zaten bütün kontrollerimi yapan 2 doktor var her ay aynı durumu yaşıyorum?
Thesra Rumeysa5454 Annenlerin yakınında herhangi bir sağlık ocağına misafir hasta olarak gidebilirsiniz
gunaynur Rumeysa5454 benim kontrollerimden biri memlekette annemin yanındayken denk geldi. Hemşire aradı beni nasılsın bir sıkıntın var mı dedi. Yok gayet iyiyim dedim tamam o zaman iyi tatiller dedi kapattı ☺ Bu kadar büyütecek bir şey yok bence. Dediğiniz gibi doktorlarımız takiplerimizi yapıyor zaten.
Burcuk Rumeysa5454 ben gitmiyorum doktor kontrolümün yapıldığı gün raporları fotoğraflayıp yolluyorum Ebeye.
reflesha Rumeysa5454 bende son kontrole gitmedim sorun olmadı hem hastalandım hemde agırlatım birsey yapmıyor zaten saglık ocagı bebek dogduktan sonra önemi artıyor
Rumeysa5454 gunaynur ne güzel ya artık azarlanıyorum neredeyse. İyice canımı sıkmaya başladı bu durum 😑
Oge Rumeysa5454 şikayet edin ebenizi terbiyesiz durumu anlattınız ne üsteliyor zaten şu sağlık ocağı konusuna acayip uyuzum kan aldırırım sonuç çıkmaz pırtı atar alınan kan niye düzgn saklanmıo düzgn iletilmio idrar veririm hep enfeksiyon çıkar neden cihazları bozuk bide ilaç veriolar idrar yollarnzda iltihp var diye. Vala bn güvenmiyorm dr un yüzünede söyledm boşna alıyorsnz ben sizin yaptğnz hiç bi teste gvnmiyrm diye hele o salak aletle kalp atışı dinlemeye çalşmaları beni öldürüo duyamıom dio bide normal duyamaman alet taş devrinden kalma biz milenyumu devirdik neyse kustum burda içimi biraz kusura bakma ara ebeyi gelmiyorm de üstelerse şikauwt hiç bir yaptırımı yok afkursun dursun orda
anneninbiri Burcuk aynen bende telefonla arıyor sadece sonuçları söylüyorum oda kaydediyor hiç gitmedim
Rumeysa5454 Oge evet sürekli 3 tüp kan alınıyor niçin alındığı bile söylenmiyor. Nereye şikayet edebilirim bu durumu. Saygısızlık boyutuna ulaştı çünkü
Pcdshn Oge evet tesadüf aynı gün aynı testi meraktan yaptırmışlığım var, hem de 2kez, ikisinde de farklı sonuçlar çıktı, test sonuçları güvenilir değil 🤞
Elifveoglu Oge duygularıma tercüman olmuşsunuz valla saçma sapan çok önemli bi şey yapıyolar gibi ısrarla arıyo beni de ve illa gel diye mesajlar atıyo 😂
Gunesimveben Rumeysa5454 saglik ocagi suan degil dogum sonrasi bebek aşıları icin aktif rol oynayacak. Suan sadece gebenin takibini yapiyorlar benim bildigim en azindan benim saglik ocagim oyle. Hatta geçen ay ordaki hemsirenin dediği tarihte doktor kontrolmde vardi hemsire bidaha gelmene gerek yok tlf la arayip bilgi verebilirsin doktordan çıkınca dedi. Tlfda da kilomu ve dr un solediklerini soledim dr un yazdığı ilaclari soledim bu kadar. Arayip fircalicak bi durum yok ortada bence
Rumeysa5454 Gunesimveben niye bu kadar abarttılar anlamıyorum buradakiler ya 😶 eşimde tedirgin olmuş sabahın köründe arayınca bişey mi var acaba diye
Gunesimveben Rumeysa5454 haklısınız kimi arasalar ve oyle davransalar tedirgin olur. Ama abarttığı kadar bi durum yok sinucta rutin kontrollerinizi doktorunuz yapıyorsa sadece sizin bilgilerinizi sistemde guncellese yeter. Ustelik ben her ay gitmiyorum en son 30 ocakta arayip bilgi verdim bidahaki bilgi verme isiminde mart sonunda olacagini soledi hemsire hanim.
Neslihan2797 Rumeysa5454 cnm bn 17 haftalik hamileyim daha hic sağlık ocağina gitmedim annem geçen saglik ocagina gitmen gerekmiş dedi ama bn gitmedim 5 şubat da da doktoruma gittim 20 haftalıkken saglik ocagına hit dedi aşı yapılacakmış bnce doktorun gitmen gerektiginde sana söyler diye düşünüyorum sen doltorunla bi konuş
Rumeysa5454 Neslihan2797 öyle yapıcam canım doktorum Bi kere saglık ocağındaki ilaçları kullanmamam gerektiğini söyledi okadar
Sedefff1 Rumeysa5454 benim de geçen yıl ki saglık ocagım öyleydii hamile degildim ısrarla gel diyolar bi sıkıntım dersim yok niye gtcm bu sene bnde senin gibi annemle kaynanmda kalıyorum agır geçiriyorum diye geçen kaynanamların saglık ocagına kayıt yaptırdım burdaki doktor ebe çok iyiydi bana nisanda gel aşım varmış onu söylediler zaten doktor takip edio hamileyken 2 tane aşın olcak onu yaptır sonrası zaten bebegin aşısı fln olck cnm
Rumeysa5454 Sedefff1 tetenoz aşıları dimi? Evet vuruldum canım ama özlediler herhalde ısrarla çağırınca 😁
Hamileanne Rumeysa5454 canm ne biliyo musun gitmeyince para kaybediyolar yoksa bizim derdimize düşmemişler yani 😤
Gzd Rumeysa5454 rümeysa hanım çok mecburi sanırım ben hamile olduğumda bana ulaşamayıp defalarca ablamı aramışlardı bezdirdiler resmen kızı, en sonunda gittim mecburen zorunluymuş devlet bağlı bulunulan sağlık ocağınında gebeliği takip etmesini istiyomuş