Yagmurerol 38+4 te (kandil günü) tuvalete girdim ve niyeyse tuvaletimin bitmedigini farkettim. Ikınmasamda aktığını gördüm ve anladım suyumun geldiğini. Peçeteyle sileyim derken kan pıhtısı geldi ve o an doktoruma haber verdim. Doktorum hastaneye geç ebeler kontrol etsin bi dedi doktora geldik ve 2 cm açıklığım vardı. Sonrasinda sancılar sıklaştı panik atak hastası da oldugum icin 7 cm oldugumda epidural istedim, doktorum en dusuk dozda yaptirdi ama hic yaptirmasamda olurmus o derece dusuk dozdu her seyi hissettim😁 derken gece 00.30 gibi yatış yapip sabah 12 ye kadar sancı çektim ve sonunda 10 cm olduğunda ıkınma hisside geldi ve sonuna kadar ıkındım beni doğum odasına o an aldılar ve tek ıkınmada doğdu kızım. 💓 Allah herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin💓
Aysefee Yagmurerol gözünüz aydın Allah uzun ömürler versin bebişe☺️ O gece wcye gitmeden önce herhangi bir belirti var mıydı benim henüz karnımın aşağı inmediğini doğuma daha var olduğunu söyledi doktor 38+2 yiz biz de
Dilanyilmaz55 Yagmurerol Allah analı babalı büyütsün inşallah dikişlerin de aci ve hareket kısıtlaması var mı 😊
Miriryim Yagmurerol ya ben de aynı durumdayım. Nişanım geliyo 2 gündür ve ishalim bide. Kasıklarımda ağrı var . Sabah nst ye girdim 1 tane ağrı çıktı ama ben hissetmedim . Siz iki gün ishal oldum deyince aaaaaa ben de dedim 😅
Burcu_cakir Yagmurerol cnmm hayırlı olsun bende 37+3 haftamdayım tek korkum doğum anında panik ayağımın tetikler mi diye korkmam umarım dogumumda herşey senın Kı gibi kolay gecer hayırlı olsun bebişin saglıkla büyüsün 🙏🙏😘💕
Yagmurerol Burcu_cakir benim çok ileri derecede panik atak rahatsizligim var, kac kere dizlerim titredi durduramadim ama ben dogurduysam gercekten herkes dogurur oyle soyleyim😍🌸 en önemli şey doğumda nefesmiş bunu anladim
Burcu_cakir Yagmurerol ayyy inşallah cnmm🤗😘 benimki ileri derecede deil ilaç da kullanmıyorum benim doğumu da Güzel geçer inşallah
Yagmurerol Zmrtbdk benimki yalanci epidural gibi oldu diyelim🤣 yok denicek kadar az 😅😅 Allah sizede en guzel sekilde nasip etsin
Gamze88 Yagmurerol maşşah darısı başımıza inşh 😍allah analı babalı büyütsün 💐❤️Sağlıklı huzurlu güzel ömürler versin 🧿