Nursemomm Askkokuluyavrum bu haftalarda hareketler düzenli hissedilmezki canm 28 den sonra saat başı hareket sayın der dr lar sakin ol dinlenmeye çalış stres yapma
Askkokuluyavrum Nursemomm çok şükür gittim bir sorun yok dedi kan Ve idrar bakıldı enfeksiyon Ve bakteri varmış yarın polikliniğe gidicem
Askkokuluyavrum Burcuctn 9 haftamız var desene 28 olana kadar hayirlisi insaallah ya bebeğimi gördüm rahatladım ama panik atak beni öldurecek
Deryassssssss Slnrhz Anladim Kuzum bende 15.5 haftalikim sadece arada sag arada sol tarafta sipleme ve gobek delugimden ceklime gibi bisey issediyorum ama bide karnin sisme basladimi
Slnrhz Deryassssssss 😁😁 bnm ikiz olduğu için şişti ama bgün kuzenimi gördüm 5.5 aylık sıfır göbek hala bekarlık eteğini giymişti inanamadım
Papatyapapatya Askkokuluyavrum 19 haftadan düzeli olarak gün içinde 10 ayrı zamanda hareketleri hiss ediyorum...şuan 23+4haftayız...belki o hiss ettiğiniz bebek harekwtleri değildi şimdiden sonra hiss edecekseniz...bide çikolata yeyip sol tarafınıza yatın...mutlaka hiss edersiniz
Askkokuluyavrum Papatyapapatya doktora göründüm canim çok şükür iyiymiş ben enfeksiyon kapmisimm 😏 bebek normal dedi yarın polikliniğe gidicem insAllah enfeksiyon da zor ya
Sebnemust Askkokuluyavrum inan dogana kadr o korkular yasaniyo istemsizce rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Askkokuluyavrum snykz gerçekten çok çok zor İnan bende seni anlıyorum gittim doktora göründüm çok şükür bir şey yokmuş 🙏
snykz Askkokuluyavrum sen aslında birşey olmadığını biliyorsun ama o beyninde konuşan kocakarılara hükmedemiyorsun 🤣benimkiler öyle çünkü hiç susmuyorlar... İyi oldugun her an tadını çıkar 😘
Askkokuluyavrum Zmrtbdk evet kendi kendimi dolduruyormuşum doktora da söyledim Böyle zaman geçmez daha en az 20 haftan var sabırla beklemen lazım dedi 😔😔 anksiyete çok zor birşey
Zmrtbdk Askkokuluyavrum Bende de var da ordan biliyorum 😁 Biraz artık kendi kendimle konuşuyorum ‘hiçbir şey yok sen kendini dolduruyorsun’diye telkinde bulunuyorum.Hiç kolay değil tabi ama zamanla baya yol katettiğimi düşünüyorum.
Burcuctn Askkokuluyavrum sakin ol sakin insan uzun görmeyince yada hissetmeyince tedirgin oluyor ama kötüyü çağırmayalım
Askkokuluyavrum Zmrtbdk bende yapiyorum İnan kendime sinirleniyorumm hatta napıyorsun sen ya çocuğunu üzüyorsun falan diye 😂 geçecek ama doğduğu zaman geçecek 🙃🙃🙃
Deryassssssss Slnrhz bende 15.5 haftalikim ama gobegim oldu acaba diyorum bebekmi surekli yattigim icin kilomu hamilelik gobegi nasil oluyo
Slnrhz Deryassssssss yok canm kilo olsa heryerden alırsın bazılarının iç karnı geniştir bazılarının dardır senin hamilelikten dir Bn sürekli yatıyorum ona rağmen kilo verdim ama göbeğim çıktı yani
bebekteyaparimkariyerde Htc70 tabiki düzensiz canı ne zaman isterse ozaman hareket ediyo.bazen çok hızlı hareket ediyor bazen çok narin bazen hiç hareket etmiyor bazen hiç durmuyor canı ne isterse öyle eşşek sıpası:)