Kubradmrtnc 29+1 iken doktora gittim kilosuna 1150 gr dedi bana düşük geldi ama doktorum normal dedi sizde durumlar nedir? Arkadaşım 30 haftalıkken 1800 fln demişti hemen kilo alırmı öyle 🙄 ne yesem içsem acaba 😋
Banu_ak Kubradmrtnc yok canım normal bence de benim bebeğim de 28+3 te 1100 gram felan çıkmıştı.. şuan 29. Haftamdayım ancak senin ki gibidir yani.. arkadaşınızın bebeği biraz fazla iriymis galiba maşallah..
emel16 momyyy Kubradmrtnc benim de aynı dedi canım aynı hafta aynı kilo:) iyi dedi bi kaç gün önde dedi hatta bakalım Doğuma kadar ne olacak
fencianne91 24. Haftadayım 815 gram😬biraz iri bebek dedi şeker testi yapalım haftaya dedi.şeker çıkabilirmiş🙄
Meryemtmva Kubradmrtnc bunun yeme içmeyle alakası yok diyor bnm doktorum yapısallık gec döllenme ve plesantaya olan kan akışyla slakalı ama szin bbgnizn kilosu gyet normal 1800 2 3 hafta ilerde oldgunu gösterr
Melis_teker Kubradmrtnc benimde 27 haftalıkken 1 kilo 600 gramdı şimdi 30+3 olduk bilmiyorum kilosunu acaba kaçtır 🤨😊
emel16 momyyy bizimkindaha tahminde bulunmadı 3 hfta sonra tekrar gidicem bakalım kaç olmuş o zaman sorucam bende ama 4 ve üzeri normal Doğumu da zorlaştırmaz mı?