Rapunzelll Kızlar merhaba.. Antalya’da yaşayan var mı aranızda? Bebek odası takımı nerden aldınız bana uygun fiyatlı kredi kartına taksitle satış yapabilen bir yer lazım ve kaç hastalıkken aldınız takımınızı?
etugce Rapunzelll ben Antalyadayım fiyatlar gende 3-4 arası takımlar aspendos bulvarı üzerinde medstarın caddesinde çok fazla dükkan var. Ben ikeadan şifonyer ile montessori düşünüyorum ama gene de bakmıştım :)
PoyrazEfe Rapunzelll bizde instagramda ayminibabyroom dan aldık ürnleri gercekten güzel kalıteli ve şık zeynep hanım var bayada bi ilgili
senasln Antalya’yı bilmemde biz internette alyans bebek gereçleri diye bi mağazadan alacaz. Alan arkadaşlarımdan gördüm parasına göre çok şık ve çok kaliteli. Demonte geliyor sen kendin kuruyorsun ama iki erkeğin bi kaç saatte yapacağı iş. Çok uygun çeşitli kredi kartlarına 12 ye kadar taksit yapıyorlar. En dolu dolu büyük takımı bile içinde herşey var 1350 falan. Bence çok ama çok uygun. Görseydiniz anlardınız büyüyen beşikli falan 2 yaşından sonra çocuk odası da olur bence çok kullanışlı
Rapunzelll senasln evet instgramda gördüm bende onu 2-3 gün içerisinde geliyormuş fakat ben 12 yaşına kadar kullanabileceği tarzdan istiyorum onu yapabiliyorlar mı acaba?
Sad3c3m etugce bende montessori düşünüyordum ama ikinci çocukta nasıl sığdırırız bi odaya diye bi düşündük 😔
etugce Rapunzelll çilek alacaksanız aklınızda olaun ölçüleri diğer markalara göre farklı olduğundan yatağını ve alezini vs ordan almak zorundaymışsınız, ben biraz meraklı olarak önce netten araştırmıştım ne iyi, hangi marka nasıl diye öyle bir eleştiri vardı. Bir de çift katlı veya L montessoriler var iki çocuksa aşırı tatlılar onlara da bakabilirsiniz pinterestte yaptırmak için model olur http://hizliresimyukle.com/image/j3uR9 http://hizliresimyukle.com/image/j3zUb
Rapunzelll etugce tekzenin internet sitesinde uygun fiyatlı ve tam istediğim tarzda buldum büyük ihtimalle ordan alıcaz teşekkürler 😊
etugce Esrarse ondan değil iyiler :) ama fiyatı başka olan seçemiyorsunuz yada alez tekstil ürünü vs ordan almak zorunda kalıyorsunuz. Şurda indirim var alıyım dediğinizde ölçüsü uymuyormuş
PoyrazEfe Rapunzelll bakın derım imalat aymininin fabrıkası mobilyada kesınlıkle koku yok istersen zeynep hnmın numarasını da verebılırım
PoyrazEfe Rapunzelll nevresım yatak dahıl bız 3 bıne aldık ama uygunlarıda vardı ben orda bakın elıta takımı aldım