Canim benin 2.500den coksa normal fazlada zararli sen takma boyle sheyleri kafana 💋
    Eikra bence korkmayin bana normal geldi doktorunuzda sorun gormediyse sikmayin caninizi hic
      Eikra bende 36da gittim 2200dedi normal dedi ama bende çok üzüldüm sonra kendimi avuttum normal doğum olsunda belki bana kolaylık olur dedim kaşarla muz tüket canım bunlar kilo yapıyomuş bebeğe
        Kuslokumu valla canım özel hiçbişey yemedim inanki tereyağı yedim bol bol 😀 canım sürekli tereyağında biber kızartması çekiyodu bide tulum peyniri falan yedim bende şaşırdım doktor 3 buçuk kilo olmuş diyince 2 buçuk doğsa şükredecektim çünkü pek iştahlı biri değilim et balık tavuk tüketmedim vitamin ilaçları hiç kullanmadım ama Allahın işi işte çok şükür 🥰
          Mayasey aynen inan doğru düzgün yemek yemedim ama kahvaltılık tükettim bayağı peynir yağ falan akşam yemeği olarak bile kahvaltılık yedim 🙂
            Yasemincifci
            Daha alır degilmi öyle yememezlik yapan biride değilim yumurta , hergün havuç suyu , süt satnlardan hakiki inek sütü alıyorum onu içiyorum. Kendim yogurdumu çalıyorum onu tüketiyorum , çilek , bitter çikolata falan yiyorum hem vitamin alsin kemikleri gelişsin diye hemde doğuma kadar 3 kiloya ulassin diye açıkçası 3 kilonun uzerine de çıkmasını istemiyorum
              Zeynepkozan
              Doktorum haftasına göre iyi görüyorum sadece biraz zayıf olacak sağlığı suyu eşi güzel kiloyuda kafana çok takma dedi
              Kuzusarmasi
              Maşallah benimki 3 kilo olsun doğuma kadar yeter 3 ' ün üzerine çıkmasını istemiyorum
                DeryaZ
                Seninkinin kilosu daha azmış benimkinin 2.550 ışte normal o zaman haftasına göre dediklerinide tüketirim
                  Eikra kilosunu takma kuzum önemli olan sağlıklı olması.
                  Bana 36+0da 2600 dedi az kilosu ama önemli değil dedi 37+0da gittim 3200olmus şuan 37+3olduk tam 38haftada kontrolum var bakalım o zaman ne dicek son zamanlarda toparliyolar
                    Kuzusarmasi
                    Tereyağı bende çok tüketiyorum cokda seviyorum ve bende sizin gibi akşamları yemek yemiyorum gündüz kahvaltı akşam kahvaltı yemek canım hiç cekmiyor yiyesim gelmiyor benimde 😊