Ozderr Ben burda okuyorum magnezyumun mideyi bozdugunu 🙄 dördüncü aydan bu yana kullanıyorum ne agrılarımı kramplarımı dindirdi ne midemi bozdu 😐
ysmnilhan1 zeynepnazli o yüzden magnezyum yazmış kramplar giriyormuş ben haftalardır kullanıyorum erken verdi dr
angelrosee Ben osteozinc kullanıyorum içinde hem çinko hem kalsiyumluda var ve hap ben faydasını görüyorum tavsiye ederim ama devlet karşılamıyor
Nursemomm zeynepnazli sanmıyorum pek canm bağırsağa kadar etki etmeden kana karışıyodur ama ynede sor dr una
Srfn11 PrensesimDoga Ben kendimi bildim bileli kabizdim hamilelikten once hemoraid sorunlari hepsini yasadim ama hamileigimde bu demir ilaci sayesinde kurtuldum diyebilirim😀
Srnkrbrn zeynepnazli bende kabızlık devam ediyor ya keske öyle olsa midem şiş şiş resmen çok kötü bide onun yanına baska kullandığınız vitamin var mı acaba
Sevdalinka_30 zeynepnazli Diasporal ama çok güzel toz bir atımlık limonlu ferah hiç mide bulandırmıyor her hangi bir yan etkisi de yok şükür o olmasa magnezyum kullanamazdım benim gibi olanlar varsa şiddetle tavsiye edilir benden söylemesi 😁