zeynepnazli Sngulkrdmn bnm bildiğim 25ten snra kramp kasılma olmaya başladığından veriyorlar magnezyumu
Sngulkrdmn zeynepnazli bende o zamanlar kasılma çok oluyordu o zaman yazayım dedi kafalarına göre veriyorlar işte
Ersozburcin zeynepnazli valaha bn 2 tane içmek durumda kalıyorum malesef 34 haftadayım tadından nefret ediyorum😂 ilacı doktoruna danışıp değiştirebilirsin ama mutlaka iç çünkü çok önemli erken doğumu tetikler magnrzyum eksikliği.
Srnkrbrn Ersozburcin aksine kız bende tadını çok sevdim 16 +4 hamileyim yeni başladım aksam üstü tok karna içiyorum çok hosuma gidiyo sabahı da gyno fero sanol diye vitamin var onu içiyorum
Yasemincifci zeynepnazli doktoruna söylede değiştirsin canm bende içiyorum tok karnına ama bulantım falan olmuyor
Ersozburcin Srnkrbrn bana asidi kaçmış fanta içiyorum gibi geliyor hiç hoşuma gitmedi ya 🙈 bn gece yatmadan içiyorum ağrım olmasın diye 😂
Sevdalinka_30 zeynepnazli benim de o midemi bulandırıyor Dr söyledim onun yerine başka verdi toz şeklinde ağzına döküyorsun hemen ıslanıyor zaten yutuyorsun ama muhteşem tadı var limon yiyiorsun gibi ben memnunum
Zeynka zeynepnazli Kramplarınız varsa eğer ki bende doktoruma bu şikayetle gittim, bana magnezyum olarak Magvital verdi. Toz şeklinde, 1 bardak suya katıp içiyorsunuz ve tadı çok güzel :)
Nursemomm zeynepnazli canm başka bşey dokunmuş olabilir bu mineral aksine mide asidinide düzene sokar düzenli kullan ilerde kas ağrısı çekmezsin
zeynepnazli Nursemomm aslında ne kdr doğru bilmiyorum ama internette okudum kabızlık için de veriyorlarmış
Srnkrbrn zeynepnazli bende kabızlık devam ediyor ya keske öyle olsa midem şiş şiş resmen çok kötü bide onun yanına baska kullandığınız vitamin var mı acaba
Sevdalinka_30 zeynepnazli Diasporal ama çok güzel toz bir atımlık limonlu ferah hiç mide bulandırmıyor her hangi bir yan etkisi de yok şükür o olmasa magnezyum kullanamazdım benim gibi olanlar varsa şiddetle tavsiye edilir benden söylemesi 😁
Nursemomm zeynepnazli sanmıyorum pek canm bağırsağa kadar etki etmeden kana karışıyodur ama ynede sor dr una
Garfield Eğer toz olanları içmekte zorlanıyorsanız hap olarak isteyin doktorunuzdan. Kas, kramp ve kasılmalar için veriliyor. Ben bebek karnımda toplanıyor diye gitmiştim kasılmaymış ve magnezyum başlattı doktorum.