Kızlar merhaba 34 hf hamileyim sabahtan beri karnımdaki sertlik hic gecmedi ve artik rahatsız edici boyuta geldi. Hep oluyordu ama 5 dk sonra yumuşuyodu karnım böyle olan varmı??
Karında geçmeyen sertlik!!!
Julidetvkc benimde olmuştu öyle bikere akşama kadar gecmemişti ılık su içtim rahatlamştm Bi dene istersen cnm içine şekerde aratablirsin. Ertesi günü nstye girmştm normal cıkmıştı
Julidetvkc hic gecmeyen sertlikte ise acile gidin hareketleri nasil
Julidetvkc bol su icin, dinlenin yatış pozisyonunu değiştirin. dogum sancısı ile 3 dk bir gelip 1.5 dk kalıyor gecmeyen agrı cok ilginc.
Julidetvkc hemen doktora git sertlik demek sancı veya kasılma demek canm ben 15 gün anlayamadım ta ki leke gelene kadar nstde de çıktı sancı olduğu ilaçlarla durdurmaya çalışıyorlar
Julidetvkc bende 34 haftalardayim gecen oyle oldu nst ye girdim cok az sanci çıktı yoruldu isen tum gun ayakta kaldiysan ondan olmuatir eve git ayaklarini yukari kaldirarak uzan demisti
Julidetvkc tamamı sert karnınızn yumruk gibi mi oluyo
fts01 evet komple sert hic yumusamıyo
Damlalokum hastaneyemi yatırdılar canm allah yardımcın olsun
Ysn okadar sertki inanın bazen anlamuyorum
Benimde sertti gecmedi gittim baya sancım cktı nstde yatşm yapıldı ıgnelerle serumla falan durdular dogumu mutlaka doktora git ihmal etme
Julidetvkc yaaa bugün benimde öyle yürürken falan gergin
fts01 kaç hftlsnz
Dilanmurat kaç haftalıktın canm
Julidetvkc daha küçük 25
Julidetvkc 34 haftalık canım
Dilanmurat sabahtan beri hic gecmedi hatta 2 gün oldu hep sert ve karnım aşağıda hisediyorum
Julidetvkc canım doktora git ihmale gelmez haber ver gidersen
Canm bendede oluyodu doktora söyledim gümde 10 kere olması normal dedi
Dilanmurat canmm bisey daha sorucam sana bebegin hareketlerini karnının altında hisediyomuydunn