Selenge Zerefshan Çok sağ olun, aradaki ayrımın böyle olduğunu bilmiyordum. Bilgilenmiş oldum. Yavrularımıza sağlıkla kavuşalım inşallah. 🙏🏼😻♥️
Giizem55 Zerefshan bide progestan 9 tane vuruldum bir hafta daha devam et dedi dinldniyorum ama vurdurmaya devam etmedim 🙈
Leis Zerefshan Bebeğimin iki gündür hareketleri azaldı 32haftalığız acilde kalp atışlarını dinledik normaldi kontrolüm hafta günümü beklemeden acaba bi doktora görünsem mi
DiplomaliEvHanimi Ben11gun once kalb durmasi sonucu bebegimi kurtaj oldum normlde 9olmasi gerekirken 7de kalmis dedi saglikli olsa durmazdi kalbi dedi doktorun simdi nasil zaman geccek nelere dikkat etmem lazim bilgilendirebilirmisniz lohusamiyim nelerden korunmamlazim
Zerefshan DiplomaliEvHanimi normal yaşantına devam edeceksin . Lohusa olmuyorsun . Bebek olmadan önce nasılsa şimdi de öyle olacaksın . Tekrar bebek için uzun süre beklemene gerek yok kanaman bitip bi dahaki regl olduğun da yumurtlama dönemini hesaplayıp tekrar deneyebilirsin 😊 endişelenecek bir durum yok
Elifelif49 Zerefshan meb benim 12 gün oldu sezeryan olalı ve dikişlerimi 2 gün önce açtırdım ama 5 gündür sıvı sarı renkte akıntı oluyo doktor bitane dikiş atabilirim dedi dikiş atılırken acaba uyuşturma oluyomu
Giizem55 Merhaba 24. Haftaya girdik Dr bebeğin Doğum pozisyonunda olduğunu söyledi tersti ve normale dönmüş erken Doğum riski olur mu ? Yakın zamanda plesentadan kaynaklı kahverengi lekelenmem olmuştu sorun yok dinlen ama progestan iğneye bir hafta daha devam et dedi herhangi bir sorun olur mu dönmesinde ?
Ageggjgg Giizem55 doğum bosizyonunda derken aynı haftadayız geçen hafta benimde baş aşağıydı bu hafta gittiğimde ayaklarını aşağıda donmuş daha çok döner doktorum dedi size doktorunuz ne dedi bide bebeğinizi nerede hissediyorsunuz göbek telifinizden yukarı çıktı mi aynı haftadayiz
Sumeyye4 Zerefshan sezeryan dogum yapıcm 1mayısta burda kombıne Szeryan dıye bırsy gordm nedemk nasıl yapıyo rıskı varmı cvplrsanz cook sevınırım. Ilk hamılelıgımde amelıyttn snra zor olöstu agrılar
Yaseminvera maviceselcan Zerefshan Zerefshan merhaba ben 19 haftalık hamileyim 2 gündür göğsümdeki gerginlik dolgunluk hissi gitti gibi. Bir küçülme olmadı ama bir düşüğüm oldugu için tedirginim bir de 2 gündür karnım biraz sertleşti , şişkinlik var gibi. Siz de böyle seyler yasadınız mı?
maviceselcan Yaseminvera kanaman olmadıysa korkma canım. O haftalarda ilk gerginlikler azalabiliyor göğüste. İçini ferah tut, stres yapıp bebeğini de strese sokma. Ama için rahat etsin diye yarın doktoruna görünebilirsin. Allah bebeğini sana bağışlasın🤗
Yaseminvera maviceselcan kanamam olmadı. Cok tesekkür ederim Allah razı olsun🙏🏻 Sizde bebeğinizi saglıkla kucagınıza alın inşallah🤗 huzurlu, mutlu olun🥰
Gultenefe Zerefshan Zerefshan canim şuan 39.haftadym pazartesi kontrolum vardi doktorum bebegimn sag bobreginde 4 mm genisleme var dedi.şuan sorun olmz dedi ama bn cok korktum internette bu engelli olabilicegine v.s e isaret falan yazio.neyden oldu onuda bilmiyorum kac gundr taktim
Zerefshan Gultenefe korkma tatlım bu zamana kadar belli olurdu kötü birler olsaydı . Sorun olmaz için rahat olsun
SeymaTevfik Zerefshan 29 haftalık olduk şuan doğum korkusu falan yok ama sitresliyim sizce bu sitres bebeğime zarar verir mi nasıl olacak ne yapacağım diye çok düşünüyorum sahip çıkanım da yok kafama çok takıyorum
Zerefshan SeymaTevfik amaaan boşver herşey olacağına varır hiç düşünme korkacak birşeyde yok . Zamanı gelince herşey olacak . Hiç strese gerek yok kendini yıpratma herşey güzel olacak .
blackeagle Zerefshan merhaba öncelikle ilginize teşekkür ederiz😊 35 haftalık gebeyim 2 3 gündür adet sancısı gibi ağrılarım var ve midem bulanıyor bu sabah cok gece uyuyamadım karnım cok hassas acıyor arada karnım cok fena kasılıyor gibi sebebi nedir acaba