Meryemkrms Arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.Bursa’da gözü kapalı güvenebileceğim bayan doktor arıyorum.Tavsiye ettiğiniz doktorları yazar mısınız.Gerçekten kafam çok karıştı🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Dygtrn Meryemkrms osmangazitıp uzman doktor özlem çaylan canıztez 🙏 kadın doğum ve kısırlıkta uzmandır kendisi hertürlü kefilim 😇
nilipek Meryemkrms medicabil de Songül hanıma gidiyorum, memnunum. Kısa öz konuşur, insanı sıkmaz, neşelidir, rahattır. Doğuma da kendisi geliyor. Ben memnunum🤗
Gulcan123 Meryemkrms bende ceylan hastanesinde ablamla beraber pınar hsnıma gidiyorum. İlk günden beri güler yüz, anında ulaşılabilir olması açısından mükemmel bir doktor ve insanı çok rahatlatıyor. Sonuna kadar tavsiye ediyorum ❤️
Ayvehe9 Özel düşürsen hastaneni ceylan hastanesi Pınar Türk mükemmel bir bayan doktor 👩⚕️ doğumu onda yapıcam çok sevecen güler yüzlü herşeyi tek tek anlatıyo
Meryemkrms Ayvehe9 Pınar Türk o doktorunda adını duydum.İnşaallah iyi bir doktor denk gelir.Teşekkür ederim
Dygtrn Ayvehe9 ceylan hastanesinde Pınar hanıma giden arkadaşım hastaneden hiç memnun kalmadı 🙄 doktorundan çok memnun ama hastane çok basık ve eskimiş odalar çok basık ruhum sıkıldı demişti siz de iyice bi gezin bakın derim 🤷🏻♀️
Klntmtrk Meryemkrms Medical park Özlem oruç şener harika bir insan ve harika bir doktor. Hayat hastanesi Nazmiye hanım, Hayat hastanesi Gökçe hanım bunlar da oldukça iyi ve güler yüzluler.
Ayvehe9 Dygtrn ben başından beri aynı yere gidiyorum her tarafı tertemiz özellikle doğumhanesi odaları gezdim 37 haftalık olduk kızımla doğumumu ceylanda yapıcam
Dygtrn Ayvehe9 doğumunuzu orada yapmayın demedim zaten sadece arkadaşımdan duyduğum okumsuzluktan bahsettim 🙄 herkesin bakış açısı ve beklentisi farklı olabiliyor 😒 sağlıklı doğumlar 🙏
Ayvehe9 Dygtrn bende doğumumu nerde yapıyım diye sormadım siz sordunuz bende belirttim hastane ile ilgili görüşümü evet göreceli kavram arkadaşınız beğenmemiş ama ben beğendim sizede sağlıklı doğumlar 🙏🤰🏻
Esrax1 Bursa özel doruk hastanesi (çekirge) Senem Akalın a gidiyorum çok iyi istersen instagramda hesabı var bakabilirsin belki fikir olur
Nagihans Ayvehe9 selaam bende Pinar hanima gidiyorum ama aklimda bazi soru isaretleri var sibel akesende var ayni hastanede o uzman olarak gecmekte pinar hanim op. Her gittigimde onda sira bekleyen onca insan oluyo ama pinar hanminda yakinligindan cok memnunum hic farkli bi doktor denediniz mi yoksa sizde ilk pinar hnmda mi basladiniz
Ayvehe9 Nagihans Pınar hanımda başladım bi ara öneri üzerine doruk hastanesine gittim gittiğim güne lanet olsun dedim şimdi doğum yaptım 23 nisanda Pınar hanım gerçekleştirdi Allah razı olsun diyorum başkada bişey demiyorum gözün kapalı git Pınar hanıma
Dilan1636 Nagihans bende sibel hanıma gidiyorum ama pınar hanımı da merak ediyorum normal doğuma yönlendiriyor mu acaba