Prenses Kızlar 30 haftalık hamileyim bebiş 1.500 kilo sizce azmi kilosu bana az gibi geldi ama doktor iyi dedi kaç gündür kafama taktım
Ceydef Prenses doktor normal dediyse normaldir canım bende 32. Haftadayım 1.700 kilosu haftasına uygun dedi doktor
Karakurt Prenses benim 31+5 te 2.223 tü canım ama Benim oğlan 2 hafta önde gidiyor söyle bi hesaplarsak senınki olması gerektiği kiloda
humanisa Prenses cnm bende son gitimde 27 haftakikdik 1.250 yidik naipse haftaya persembe gidecez. Doktora bakalım almismi şimdide 30 haftaligiz bizde ☺☺😍normal seninde bence takma kafana Prenses Prenses Prenses
seon90 Haftasına göre iyi bence canm.süt iç muz ye ve kaşar peyniri tüket.ama haftasına göre iyi bence.ki doktorunda iyi demiş.bu haftadan sonra daha hızlı kilo alır.
Prenses Bilemedim bende az gibi geldi 10 hafta kaldı çünkü doğuma demek ki bundan sonra daha hızlı almaya başlıycak muz yiyorum kaşar da yiyorum ama süt içemiyorum kakaolu süt içiyorum bir faydası olmaz yoğurt ye hurma ye dedi doktor bakalım 3 hafta sonra tekrar kontrol var teşekkür ederim cevaplarınız için😍😘
NesrinGnerYlmaz biz daha 25. Haftadayız. En son 570 gr. Ve 495 gr. İdiler. 30. Haftada 1.500 kiloya ulaşsalar dua ederim. O haftalarda nasıl Taşıyacağım yada daha sonrasında hiç bilmiyorum. İnşallah sağ Salim doğar bebişlerim.
meltemleung NesrinGnerYlmaz kendinize degil bebislere kilo almaya calisin bol yesillik yiyin yuruyus yapin 30 dakika arayla yuruyn dinlenin bisiklet surebilirsiniz spor aletlerinden ayaklariniz guclensinki tasiyabilin sabahlari yumurtayi ihmal etmeyn protein agirlikli beslenin .ben 67 Kilo ile hamile kaldim 28. Haftamda 1050 gramdilar 30.haftam 1500er kendimde 80 kilo oldum doktorum 38.haftayi gorursun diyor suan 32.haftadayim iki hafta sonra kontrolum var bakalim kac kilo olmuslardir unutmadan soyleyeyim tatlinizida yiyin arada bebisler hareket etsin.streste yapmayin turkiyede her doktor tek gebeliklere bile riskli diyor bebekler geriden geliyor falan diyor ultrason yuzde yuz degil ve biyolojikmen bebek hucreleri en cabuk iyilesen ve gelisen hucredir aksi birsey derse kafaniza takmayin cunku dogumdan sonra bile bebekler ne kadar gelisiyor kaldiki anne karni ne kadar hizli sakin geriden geliyor yada ileriden gidiyor diye guvenmeyin kulak asmayn saglikla gorursunuz 35 haftalarida stres yapmayin yeterki 🙂
Kizimveoglumm Bende bu konu hakkında başlık acıcaktım 28+4 haftalıgım 1.140 gr dedi doktor bana da az geldi ama doktorum iyi dedi 😊peki sizce iyi mi kızımın kilosu
DuyguZulkarogluavu Bende 34+4 üm kilosu bebişin 2,340 dedi doktor boyu ise 50 cm 🙄 kız bebek bide ince ve baya uzun olacak dedi normalde 49 cm doğuyorlar zaten benimki şimididen 50 cm daha5 haftamız 60 cm doğurmam herhalde 😐
Prenses Babyinlove bir hafta içerisinde ne kadar güzel kilo almış maşallah DuyguZulkarogluavu biz de 30 haftalığız boyumuz 40 cm DuyguZulkarogluavu bizde 30 haftalığız 40 cm boyu
FigenBelinaynceyol İlk hamileliğimde kızım 3.880 gr 58 cm doğmuştu normal Doğum ile su an 26+2 günlük hamileyim en son 3.5 hafta önce gitmiştim doktora oğlum 517 gr dı her hamilelik aynı olmuyor doktorunuz normal demişse sıkıntı Yok demektir
Lamelif FigenBelinaynceyol bende 58 cm doğmuşum. Bebeğim daha 23 haftalık eğer o da benim gibi doğarsa aldığım hastane çıkışları ona olmaz diye çok korkuyorum çocuğum çıplak mı kalacak 🙈sizin kızınıza olmuş muydu hastane çıkışları
Selif FigenBelinaynceyol çatı muanesi olmuşmuydunuz ? Kilosu baya iyiymiş ama doktorunuz normal yapmış sanki 3 500 u aşsa normal olmayacakmıs gibi konuusuyor doktorum biraz kafam karıştı o yüzden soruyorum doktorunuz kilosunu sorun etmedi mi? Devlette mi özelde mi dogum yaptınız acaba ☺
FigenBelinaynceyol Lamelif hastane çıkışı takımları üzerine olmustu ama birkez giyebildi 🙂 ikinciye giyme fırsatı kalmamıştı geliştiği için (: Mayıs’ta 6 yasımıza giricez ve 128 cm boyumuz var
gulcins Benim oğlum 59 cm doğmuştu oldu aldığım hastane çıkışı ama cidden uzun bir bebekti.3750 doğdu ama boyundan ötürü 3750 gibi değildi
Babyinlove Benim bebeğim 28. Haftada 1054 tü 31.haftada 1780 olmuş doktorum haftasına göre gidiyor hatta 31+2 ile uyumlu demişti 🙂 Boyuda 43 cm
gulcins Selif FigenBelinaynceyol ay aynı 😂 oğlum haziranda 6 yaşına giricek hemde tombiş 9-10 yaş giydiriyorum ben 🙈