Nazli744 Merhaba 35. Haftamdayım bugün gün boyu sertleşme oldu sizde de oluyor mu neye işarettir bu baya sertleşme oluyo sanki karnım patlıcak
2cocuk2kopek Nazli744 bebek bir tarafta toplanip duzeliyor o tarz biseyse suzenli mi diye kontrol et canim kasilma oluyor
Kuslokumu Nazli744 ben de bebeğin bir tarafta toplandığını sanıyordum. Özellikle geceleri daha çok oluyordu. Fakat bir ağrım açım sancım olmamasına rağmen nst de 5dk da bir sancılarım çıktı. Nst de değer yükseldikçe kendimdeki değişikliğe baktığımda karnımda sertleşme olduğunu anladım. Yanı o anda rahim kasılması oluyor sancınız var demek olabilir. Doktorunuzla konuşun bence
haticenur1 Nazli744 canım 35+5 bendede sürekli oluyor yani karnım yirtilacak zannediyorum pazartesi dr söyledim bu kasılma lar doğuma isaretmis ve muayene etti bebeğim çok aşağı inmiş üstelik sezeryan olucak çok korkuyorum 2 hafta yatış verdi yoksa kuvezde yaticak bebeğim yani en azından 10 gun filan daha beklememiz gerekiyor yani soyle dr normal olup olmadığına o kadar versin için rahatlar en azından
Adnsrn Bende az once doktora sordum adeta karnım çatlicak gibi bi baskı serltlesme oluyor geceleri dedim. Korkacak birsey yok gaz birikiyor dedi. Artık aksamları özellikle gaz ypicak bise içme süt bile içme geceleri artkk dedi
Cagladevecioglu Adnsrn ya ben 12. Haftadayim bugun asiri sertlik vardi benimde acaba bi sorun olabilirmi bu haftalarda :s
Zhlcnr Nazli744 canım hemen gıt benımde aynıydı yalancı sancı sandım dün doktora gıttım rahım kısalmıs erken dogum rıskım var ılac ve evde yatış verdı ihmale gelmez
2cocuk2kopek Nazli744 o zman hemen git canim bundan 5 hafta once ayni problemle gittim dogumum baslamak uzereydi erken dogum riskim cikti 5 haftadir istirahatteyim . Cok sukur 5 haftadir durdurabildiler dogumu
Zhlcnr Nazli744 benım 12 haftada berı o toplanma vardı ama rahım uzunlugu normaldo haftam arttıkça kasılma artı 28 haftada cok sıklastı hemen doktora gıttım rahım kısalmıs
Adnsrn Cagladevecioglu aa 12 hafta cok erkenmis yani daha karnın bile belli belirsizdir. Bencede sen kalk doktoruna git bi görün
Zhlcnr 2cocuk2kopek hangı ılacları kullanılosun canım bende cok korkuyorım rahım uzunlugu 23 dusmus ılac verdıler 29 haftadayım beş hafta dursa sukredıcem cok korkuyorum
Cagladevecioglu Adnsrn allah allah ikiz gebeyim ben korktum Simdi ya kotu bise olur mu acaba biraz is yaotim bugun ondan olabilir mi yarin doktoru ararim o zaman ben bi ya
Cagladevecioglu Nazli744 is yaptim ben bugun ya biraz ayakta kaldim acaba ondan olabilir mi ikiz gebeyim korkmuyoda degilm gazimda varmis smdi Smdi cok Afedersn cikio biraz rhtladim gibi ama korktmda
Nazli744 Cagladevecioglu eğer çok tedirginsen istersen bi doktorunu ara söyle benimde o haftalarda çok gazım oluyodu gerçi hala var
2cocuk2kopek Zhlcnr progestan ve nidicard kullaniyorum canim 33. Haftama geldim sukur bende . Hic birsey yapma uzan bol bol dinlen ilaclarin saatini asla aksatma . Ilcin saatini aksattigimda sancilarim ve kasilmalarim tekrar basliyor
Zhlcnr 2cocuk2kopek aynen canım ılaclarımız aynıymıs bende pruloton depot var bırde 6 saatte bır gunde 4 defa nidicard adalat verdide pıyasada yokmus cıger gelırtırıcı vurdular dört doz 29 haftadayım senin uzunluk kaç