emineeeeee Son 8 gün ve bugün çatı muayenesi oldum. Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum hiç ama hiç korkulacak birşey değilmiş masaya çıktığım gibi indim hemencecik bitti ve ağrı hissetmedim merak edip tedirgin olanlar için yazmak istedim ☺️
ebru23 emineeeeee benimkisi de öyle oldu hafif tek olsa acı hissedilen dedim ama gram olmadı kişiden kişiye değişir ama heralde
emineeeeee BurcuY rahat ol canımm gerçekten basit birşeymiş doktor bakmıyor bile kasma kendini diyene kadar bitti 🙈😃
Atmy Bende 36da sancım cıkınca acıklık varmı diye muane etti ve hiçbişey anlamadım hiç zor değil bence 🤗
emineeeeee Mrv91 vajinal ultrasonla bir kere muayene oldum hamileliğimdenönceydi o da acı hissetmiştim onda ama çatı muayenesinde hissetmedim inşallah seninde kolay geçer canımm 😊💞
Mrv91 emineeeeee insallah canim 😍😊 ben hamileligimin basindan beri 6 7 kez vajinal ultrasonla bakıldim. Evet acıyor ama katlanilmicak gibi deil. Ozaman çatıdan da korkmama gerem yok😌
emineeeeee Burcu22 inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin 💞
kbraknt @emineeeeee Canim doktor mu bakıyo ebeye mi yonlendiriyo ? Doktorum erkek biraz cekiniyorum o yüzden bazı hastanelerde ebeye gonderiyolar diye duymuştum ama tam bilgim yok
emineeeeee kbraknt benim doktorum bayan kendisi baktı bakmıyor aslında açık konuşayım parmağıyla muayene ediyor 🙈
emineeeeee Mrv91 korkma canım olup bitiyor inşallah doğumlarımızda kolay olur sağlıkla alırız kucağımıza