Semalya ygulafer teşekkürler bilgi için Bende daha 1 hafta olmadı alalı değişim süresi geçmeden araştırayım dedim
Mlssa AyEr Yaa süper o zaman canım çok sağol💕Allah güle güle kullanmayı nasil etsin inşallah sanaa ve hepimize😍🙏🏻
Mrvyksl Mlssa yoyko ablam aldı 5 ayda geri sattık hecbek araçın bagajına sığmıyor arka tek bütük tekeri her seferinde sökerek bagaja yetleştiriyoruz ayrıca arnavut kaldırımda asla yürümüyor kalitesiz biz memnun kalmadık 😔
Mrvyksl Mlssa evet kesinlikle ama eşim eşim e bebek çalışıyor bebek arabalarına bakıor orta kalite çok pahallı olmayan. Joie crhom öneriyor hem tek hamlede kapanıyor ve çift yönlü
Mrvyksl Fiyat ve orta kalite anlamında ayrıca tek hamlede kapanan araba joie crhom eşim e bebek personeli bebek arabalarına bakıyor ve bu arabayı tavsiye ediyor fiyatı max 1400 ama ben mamas papas armadillo fx2 tip çift yönlü 3000 tl olan bebek arabasını daha çok beğeniyorum joi ile aynı işi görüyor ama mamas papas daha kaliteli ☺️ ve sokaklarımız arnavut kaldırımı tercihen mamas alacağım
GlsmZ Prego ve baby2go için ne dersiniz kızlar ? 1300-1400 e inmiş modelleri var iyi gözüküyor ama bilemedim. Prego nun puseti çok küçük geldi sadece gözüme
Semalya Joıe chrome evet yorumlar da çok olumlu e bebek te şu anda indirimde 1250 ama pusetiyle beraber alırsan 1600 e denk geliyor sadece araba gövde yapısı çok inçe geldi bana
Esnesn Bende araştırmalarim sonucunda joie chrome karar verdim...bu hafta geldiler..özenlede paketlenmiş e-bebekten vermiştik siparişi..cok beğendik..özellikle bebek arabasına ayrı ayrı takılıyor olmaları ve pratik olmasi çok iyi...ayni zamanda tekerleklerinin tekli olarak toplan dört tane olmasına dikkat et demişlerdi rahat dolaşması için..bilginiz olsun..
Eslemnisa Busearassu benoto bastonlu kullandim Tafiste etmem elele ye bak ordan alacam bende ins digum Yapmadan buyuklerden