Busearassu Beneto bebek arabası alan veya kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz veya başka marka araba alan hangi marka aldı acaba ?
Serenulkaya Busearassu kime sordum sa memnun degıldı o markadan Bn cıvılde indirim var aldım travel cift yonlu pusetlı cok guzel ve kaliteli Bı urun suan indirimde
Mlssa AyEr Ben de almayı düşünüyorum yoyko beyaz deri olandan canım nasıl hantal bir görüntüsü var mı? Kolay kullanılıyor mu bilgin varsa paylaşabilirsen sevinirim?
GlsmZ Prego ve baby2go için ne dersiniz kızlar ? 1300-1400 e inmiş modelleri var iyi gözüküyor ama bilemedim. Prego nun puseti çok küçük geldi sadece gözüme
Semalya Kraft pro fit model kullanan var mı Yorumları okuduğunda puset ve ağırlığından şikayetçi olanları görüyorum yardımcı olabilir misiniz 😏
ygulafer Semalya daha dun aldm bebek arabasini sürüşü cok rahat geldi banada cok hafif geldi bebek arabasi henuz bebegim dunyaya gelmedi bebek dogunca degisirmi bilemem
AyEr Mlssa henuz kullanmadım ama kulllanan kuzenım var ben kahverengı aldım derı cok guzel tekerleklerı buyuk ama cıkabılıyor ben cok sevıyorum arabayı bır an once dogsa kullansam asırı rahat dıyor kuzenım hepsıburada aldım canım
Mrvyksl Mlssa yoyko ablam aldı 5 ayda geri sattık hecbek araçın bagajına sığmıyor arka tek bütük tekeri her seferinde sökerek bagaja yetleştiriyoruz ayrıca arnavut kaldırımda asla yürümüyor kalitesiz biz memnun kalmadık 😔
Semalya ygulafer teşekkürler bilgi için Bende daha 1 hafta olmadı alalı değişim süresi geçmeden araştırayım dedim
Aycann12 Busearassu bende alcam bu aralar ama hangi marka alcam bilmiyorum beneto vardı hep aklımda ama çok kişi önermedi bende almıcam onu başka marka alcam casual cuantum var aklımda bakalım 🤔
Mlssa AyEr Yaa süper o zaman canım çok sağol💕Allah güle güle kullanmayı nasil etsin inşallah sanaa ve hepimize😍🙏🏻