Duuyguum Bosnian17 şükürler olsun bu mucizeleri bize yaşatana ❤️ Darısı da bana tüm isteyenlere inşallah sağlıcakla al kucağına 💓
yummyaras Duuyguum benim de oluyordu. Vücut gebeliği korumak adına hamileliğim boyunca kist üretmişti 3. Ayda kendiliğinden kaybolmuştu. O sürecte biraz agrı yapmıştı .
Duuyguum yummyaras aslında dr bana da sıvı birikimi var kese nin üstünde dedi önce korktu ama kan değerimde yükselmeyi görünce kaybolur kendiliğinden dedi o günden sonra da sancı olmadı zaten de yaptın mı Doğum sen
Duuyguum [silindi] ayy ne güzel ya inşallah olmaz inşallah normal olursun Sezeryan çok korkutucu geliyo bana ya
yummyaras Duuyguum daha 6 aylıgım canım, ilk üç ay vardı 4. Ayda tamamen kaybolmuştu. Gebeliği korumak için oluşuyormuş orada korkulacak bir sey yokmuş yani
[silindi] Duuyguum bana da öyle kesip biçmek falan ürkütüyor bide normal doğumda için hep temizleniyor ya sağlıklı yani inşallah normal oluruz 😊🙏
Duuyguum [silindi] inşallah ya en sağlıklısı normal tabi normal Doğumdan sonra vücudun fıss diye sönüyo şişliğin bile kalmıyo doğurmadım ama doğuranları gördüm 😅
[silindi] Duuyguum o olur canım ilk başlarda hep uyursun artık 😊 evet evet maşallah kendine geldi hanfendi 😂
Duuyguum [silindi] inşallah allah kolay doğum nasip etsin ee işten de çıktın ev hayatı zor sıkıcı gelmiyor mu 😄
[silindi] Duuyguum ayyyy nasıl sıkıcı hemde valla napıcam bilmiyorum böyle çarşıya çıkıp gelmekte artık yapamıyorum haftada bir çıkabilirsem iyi 😂