momyyy bi avukatla görüş istersen, benzer bi şeyi ben yaşamıştım, avukat bana keşke işe gitmeseydin demişti, belli teferruatları var, onlar daha iyi biliyor, bi avukattan yardım iste. haram olayına gelince de kesinlikle inanmıyorum haram olduğunu düşünen almasın. Bir devlet durumunda 13 yıl çalıştım. Gece gündüz nöbetlerde, fazla mesai ücreti almadan, bayram seyran demeden....sonra üniversite sınavını kazandım ve işten ayrılmak durumunda kaldım, kadrolu değildim okulum da başka ildeydi.... işten ayrılmam gerekiyordu ona mı yanayım, başka bir şehirde hiçbir gelirm olmadan dımdızlak kaldım ona mı yanayım, 4 yıl nasıl geçineceğim ona mı yanayım bilemedim, gittim müdüre yalvardım, çıkışımı vermediler. Sonra gittim gene yalvardım, tazminat da sizin olsun en azından işsizlik maaşı alayım dedim ona da olmaz dedi,ama istedikleri kişilere bu iyiliği yaptıklarını çok iyi biliyorum. Formalite icabı nikah yapmyı bile düşündüm ama kimseyi bulamadım 😊 şimdi o tazminat bana mı hatiram köurdu, onlara mı haram