Zhrcls Yasemin01 yavus selim mahallesi canim ama yeni ev aldik o taraftan tasinicaz bakalim hayirlisiyla
Aytac_Guven Kızlar annenıze canım yazılı kuran almak isterseniz benim sayfama bakın ıhtıyyacım var mevlit.hediyyem
Goncimikk Ankara-06 26+2 günlüğüz canım siz ? Basta oraya gidiyodum sonra riskli gebelik olunca zekaiye geçtim. Sami ulusun doğum esnasında yatak sıkıntısı var diyolar
[silindi] Neslihankyvn Merhaba😊 ben de 9. Haftamdayım ve takibime tıp fakültesinde başladım henüz iki kere gittim. Sizin baya ilerlemiş hamileliğiniz hastaneden memnun musunuz genel olarak? Bir sıkıntı yaşamadınız inşallah bilgi verirseniz çok sevinirim🙏🏼
yasemink372 [silindi] Bende oraya gidiyorum ankara da gidebileceğim en iyi devlet hastanesi şüphen olmasın canım 😊😊
Neslihankyvn [silindi] Zekai tahirden güzel olduğu söyleniyor bi sıkıntı yaşaamadım bu zamana kadar hatta 2li taramadaki ve ayrıntı daki doktor cinsiyeti söyledi. Ama pek öyle kilo filan söylemiyorlar haftasıyla uyumlu mu ona bakıyorlar iyi diyolar bu şekilde 🙂
HTCARSLN Kalphanem medisis kecioren belediyesinun hemen karsisinda dogum ücreti 5000 ama.benim dr docent norml dr 4000
yasemink372 Eminer pınarbaşıiii bende orda oturuyodum ama mamaga gelin geldim.. pınarbaşı candır yaaa çok özlüyorum orayı 😏😍😍
[silindi] yasemink372 inşallah herkesin takibi, doğumu sağlıkla ve güzellikle geçer. Yanıtınız için teşekkür ederim😊
Ankara-06 Goncimikk banada öyle dendi eğer yatak olmassa başka yere sevk edilir diye bilmiyorum bakalım şansımıza inşAllah olur 17+0 olduk bugün