Tazeanne0134 Edayslm tamam canım 6 ağustosta adanaya gidecem orda bi doktor belirledim inşallah ona gidecem bakalım
Evremafas Edayslm canım sanki bnde gördüm adetinden bir gün önce sabah idrarını iyice sıkıştır su falan içme bidr öyle dene inşallah vardır yoksada üzülme olur inşallah 😊😊
Sermec Edayslm ben de bata 4 gun kala böyleydi ertseı gun kan verdım 80 cıktı bence var inşallah hayırlısı olur yarın bnece kan verin ve 2 gunde bır tekrarlayın kan degerını
Melikerem_17 Kızlar bişey sorucam 6 aylık evliyim bebek istiyor bu ay adetime 15 gün kala göğüslerim büyüdü hassaslaştı ve ağrı sancı oluyor hamile olabilir miyim sizce ?
Ebrucukk Melikerem_17 olabilirsin benımde oyle olmustu göğüslerim test aldım yaptım adet olcagım gün hemen 2 çizgi ❤️
Melikerem_17 Yaaa gerçekten mi test yapmak için adetimin geçmesi mi lazım zaten adet günüme 3 gün kaldı beklesem mi hemen yarın bi test yapsam mı sence
Mardinlihatun Canım bende test yaptığımda öyle cıktı hayalî çizgi o ilk yaptığında oluyo çünkü ben kan testi yaptırınca gebe olduğumu ogrendim ama gene kan testi yaptır ❤inşallah sonuç pozitifir😍
GozdeBabur Benimde adetime 9 gün var pazartesi test yapsam olur mu ? adetimin 11. günü beyaz krem kıvamın da akıntı geldi kesildi. dün de aynı şekilde 18. günümdü beyaz krem kıvamında devamı gelmedi. adetim bittiğinden beri göğüs hassasiyetim geçmedi koştururken bile ağırlığını hissediyordum sanki bugün göğüslerim söndü gibi dokununca acı var ki adete yakın zaten göğüslerim ağrımaya başlardı. ne yapsam beilemedim. Allah hayırlısını sağlıklısını versin beklemek zor gerçekten.
Melikerem_17 Benim göğüslerim ciddi anlamda büyüdü ağrı sürekli olmuyor ama ben değişimin farkındayım
Tazeanne0134 Edayslm kuzum 8 ağustosta gittim hastaneye bebeğin gelişimi 1,5 hafta ileride dedi cinsiyet için de büyük ihtimalle kız dedi bakalım detaylıyı beklicem şimdi de 18+2 haftalık olduk sen naptın nasılsın gittin mi hastaneye
Edayslm Tazeanne0134 bizde 21+2 olduk cumartesi günü detaylımız var onu bekliyoruz🤩🤩 bi kız dahami geliyor diyelim ozaman😍 banada herkes detaylıda erkek cıkarsa görürsün diyor🤣🤣 ama ben bacak arasını ney bir sekilde gördüm dahada degişmez heralde🤦🏻♀️
Tazeanne0134 Edayslm Allah nasip ederse kuzum işte net bi şekilde kız demedi ama büyük ihtimalle kız dedi bakalım detaylıyı beklicem bende nasip 🤭🥰
Tgc-kpr Kızlar merhaba. 13 ağustosta 1. Yumurtlamam oldu değerlendirdik sonrasında 16 ağustosta 2. Yumurtlamam oldu yani cuma günü. Yine değerlendirdik. Dün yumurtanın çatladığını ovulasyon testiyle gördüm. Ancak bugün şiddetli şekilde kasık ve bel ağrım var. Ateşim yüksek ve yumurta akı kıvamında akıntım var. Sebebini bilen ya da bu şekilde yaşayan var mı? Teşekkür ederim
Busra006 Edayslm canım kaç dakikada çıktıgı önemli testin arkasında yazan süreden sonra beliriyor bazen çizgi bekledikçe, oda geçersiz oluyor bildigin gibi.. bir kaç gün daha bekle birşey yokmuş gibi boşa üzülme yoksa, inşallah gönülüne göre verir Rabbim
Melchem Edayslm pembelik olunca yanlıslık olmuyormuş denk gelmedim hiç sadece kuruma çizgileri negatif cıkıyor ama bunda bariz pembelik var inşallah mutlu haberi verirsiniz 🙏🏻😍