Kumru82 Edayslm canım merhaba nasılsın nasıl gidiyor ben dayanamadım çarşamba gidicekdim salıya aldım randevuyu kalp atısı için rabbim bu sefer nasip eder inşallah 🤲🏻Sen ne zaman gidiceksin
Blgky Kumru82 ne kadarlık kuzum bebişin ben dün sabah 6+5te duydum 🙈😍 pıt pıt pıt minik boklum ordaymış 🙈🧸
Kumru82 Blgky 6+4 suan canım salı gününe randevu aldım tam 7 oluyor bakalım rabbim banada nasip etsşn duymayi
Edayslm Blgky bende yarın gidicem kalp atışı duymaya canım. Sat a göre 7+4 ama doktora göre 7+0 oluyor
KYLZ Edayslm 10 dk çıkmasının bi manası yok hemen çıkması gerekiyor 2 dk da oluşuyor zaten çizgi bide bu çok kan verin ya da bi daha yapın isterseniz
Biryabanci1 Edayslm Canım benim benimde aynen böyleydi hamile çıkmııştım ama çok yeni olduğu için kese bile oluşmamıitı o yüzden böyle gözüküyor.. Bence hamilesin ☺️
Melihatuna Edayslm 2. Gebeliğim 2 sinde de böyleydi bir kaç gün sonra tekrar yap daha belirgin olur inşallah oğlum 2 yaşında şuan da 9 haftalık hamileyim hayırlı olsun inşallah
Fadik03 Edayslm bende 3gün kala böyle yaptım aynı böyle birazdaha koyu çıkmıştı ama kan testim negatif çıktı bant izi nasıl oluo ki gebelik yoksa ikinci çizgi hiç çıkmaması lazım aslında inşallah sizin bebeğiniz vardır
Tazeanne0134 Edayslm tamam canım 6 ağustosta adanaya gidecem orda bi doktor belirledim inşallah ona gidecem bakalım
Tazeanne0134 Edayslm kuzum 8 ağustosta gittim hastaneye bebeğin gelişimi 1,5 hafta ileride dedi cinsiyet için de büyük ihtimalle kız dedi bakalım detaylıyı beklicem şimdi de 18+2 haftalık olduk sen naptın nasılsın gittin mi hastaneye