Yenidilek Edayslm canım bende daha 5 haftalık hamileyim henüz aşı olmadım. Aynen bende de oluyor göğsüm çok şiş ve acıyor bunların yanı sıra.
Deletedmom133 Dilber63 sağlık ocağı hamile olduğunu biliyorsa seni çağırıp kayıt açarlar yoksa git açtır canim
Omerali Dilber63 evet cnm yaptırmalısın ama kalp atışını duyduktan sonra tam hamile olduğun kesinleştikten sonra sağlık ocağına gidip hamileyim kayıt yaptırtacam diceksin😊
Crocus20 Edayslm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım. Aynen 20 lerde oluyor öyle çizgi çıktığında partrsi 160-170 gibi bulursun rakamı 🥰
Taneminci Dilber63 sen doktora gidince onların sistemine bilgi düşüyor özelde veya devlette doktora gidersen onların sistemine düşüyor yani
Deletedmom133 Edayslm normal canım kaşık ağrın adet ağrın olucak korkma sadece eğilme fazla mümkünse 🤣kanaman olmadığı surece devam kanamam olursa doktora glt mutlaka
Edayslm Deletedmom133 kz vallaha adet ağrım var bugünde :) kan vercem canm cuma verdim ya iki gün oldu duramıcam daha:)
Deletedmom133 Dilber63 ben kanı sağlık ocağında verdiğim için beni hemen çağırdılar başta 3 4 kere çağırıyor lar sonra tetenoza kadar aramiyorlar hayırlı olsun canım 🤗
Deletedmom133 Edayslm 3 aydan sonra hem korkun geçiyor hem daha guzek hissediyor sun o zamana biran önce gelmen dileğimle 🤗