Derin6565 Edayslm yok canım farketmez bende bunlardan almıştım kızım 3 yaşında onun yasindaken 4 liraya şimdi 27 haftalik gebeyim bundada 5 veya 6 idi hepsi sonucu gösteriyo sonuçta gönlünü ferah tut kan testinde de yukselme varsa tm zaten
Edayslm Yenidilek gittigin doktor demezmi onu şu asıyı vurunman lazım aile hekimine git falan diye valla sen demesen bilmezdim canım aike hekimi aşı falan orayada ugrarım ben
Yenidilek Edayslm yok canım doktor söylemeyebilir. Aile hekimim uzun zamandır arıyor beni gebelik varsa muhakkak kaydınızı yaptırın bizim takip etmemiz gerek falan diye. Boşlama canım sakın kesin git bildirimde bulun. Gebelikte yapılan aşılar çok önemli çünkü
Edayslm Yenidilek sen yaptırdın mı aşıları canım ne zamana kadar yapılcak yaa o degilde bir kasık agrım var bazen yürüyemiyorum sendede oluryormuydu
tgbaylmz Edayslm ben hamile olduğumu 2,3 hastalıkken öğrendim ve ilk test yaptıgım da benimkide senin testin gibi çıkmıştı hamşle olduğumu öğrendim emin olmak istiyorsan biraz daha bekle öyle yap
Azerbaijan1267893030 Edayslm bende de Boyle idi, kan testi yapdirdim gebelik chikti. Umarim hamilesin☺️
Yenidilek Edayslm canım bende daha 5 haftalık hamileyim henüz aşı olmadım. Aynen bende de oluyor göğsüm çok şiş ve acıyor bunların yanı sıra.
Deletedmom133 Edayslm normal canım kaşık ağrın adet ağrın olucak korkma sadece eğilme fazla mümkünse 🤣kanaman olmadığı surece devam kanamam olursa doktora glt mutlaka