Belinya Kızlar yaa hemoroid olmuşum sanırım kabızlığimda yok ama bugün otururken çok acı çekiyorum. Çok afedersiniz Meme şeklinde çıkmış. Varmı böyle olan.
HayalLina Belinya canım leğene ılık su ayarla ve üzerine otur çok iyi gelecek doktora gitsende bunu diyecek daha yeni gebelik okulundan öğrendim
Denisss Belinya facebookta hamilelerin sayfasinda bi postta denk geldim aloe veranin jelinin iyi geldigini yazmislar ne kadar dogru bilmiyorum belki faydasi olur
Srfn11 Belinya Baharatli yemekler tuketiorsan ilk once onlari kes canim. Benimde var ama agri falan yapmior hic uc tane hatta baya baya sisiorlar ama agrisi sizisi yok. Sn doktoruna danis
Kelebegimmm Bende hamilelikten öncede peçeteye çok az kan geliyordu sonra bol su içtim çorbalar falan geçti şimdi yine var🤦🏻♀️Kuru gıda tüketmemeyede çalışıyorum.ama çoğu hamilede ola bilecek durummuş
Belinya Kelebegimmm canm kan yok ama meme şeklinde çıkmış ve tuvalete çıkınca çok kötü bir ağrısı var sonrasında bir süre oturmakta Zorluk çekiyorum
Tugcehar87 Belinya bende yaşadım sabah aç yada kahvaltıda tükettiğim bana dokundu ve kabızlık yaptı muz da aynı şekilde sabah aç karnına kefir tüketin işe yarıyor
Senbibak Belinya bende aynı durumdayım doktora söyledim bi krem yazdı başta böylesi rahatsız olmuyordum. 3 hafta üstüne aldım kremi ama makattan içer sokulmalılar bir ucu var ben yüzeysel sürüyorum 2 gündür umarım işe yarar. Proctolog krem
Derin6565 Belinya evet normal dir ama normal dogum dusunuyorsan sana kabusa dönebilir benim hamileligimdede yok tu dogum esnasinda çıktı afedersin gazimi bile çıkaramıyordum 3 ay oturamadim
Fyz3110 Bende de var geçmek üzere doktor kabiz olmamaya çalış ddi benimki ztn kabızliktan dolayı kötü olmuştu kuru kayısı falan tukettim ara sıra kabızlık geçince rahatladım... sürekli zeytin yağı veya vazelin sürdüm ve çok ileri değilse içeri itmek gerekirmiş öyle yaptım tabi kişiden kişiye değişir en iyisi doktora danisilmali
Nisanyasin Sakın ılık suya oturma erken doğum sebebi bende de var hamilelikte kimisinde olurmuş bebek makata baskı yaptığı için bol sıvı tüket ve kabız olmamaya çalış evre evreymiş bende Doğumdan sonra aldıracağım