Merhaba ben ikili test yaptırdım doktor hersey normal dedi ama ben pek anlamadıgım ıcın anlayan varsa soleyebılırmı acaba kombine risk1.1000 ikili test 1:3456 yaş riski 1787 trisomy 1.1000 yazıo bunlar ne demek
İkili test sonucları anlayan yazabilirmi?
Cok tesekkur ederim canım saolasın🥰
Sorun yok bebek sağlıklı
Cok tesekkurler🥰
Kayra2307
Kayra2307
Ya doktor zaten sorun yok demiş daha neyin telaşesini yaşıyorsunuz ? Bazen gerçekten çok saçma sorular var doktora güvenmiyosan gitme direk doğum yap 👌
Seymanuratc soru sorarkende sızden ızın alıncagını bılmıyordum sana sacma gelıyorsa okursun gecersın yorum yazmana bu sacmalıga alet olmana gerek yoktu demekkı !!!! sana sacma gelen ben yada benım gıbı soran annelere sacma gelmıyorkı soruyoruz.. forumu siz kurdunuz herhalde forum kurucusu olarak bıdahakıne ne sorcagımı ızın alırım sizin gibi insanlara hic birsey dıyemıyorum sende hamılesın anladıgım kadarıyla hormonların yuksek oldugunu bılmen lazım ve bır hamıle bayana yorum yaparken bile yada yuzyuze konusurken dusunmek lazım niyemi alıngan olabılır kızabılır bu yoruma cocukta etkılenebılır allah iyi insanlarla karsılastırsın lafı boşuna yok cidden biraz saygı ya!
ozleemm27 ne yazdığımın nasıl davrananacğımın bilincindeyim hormonları çok derin yaşıyorsunuz belli ki sorduğunuz soruyla milletin zamanını alıyosunuz keşke sizde farkına varabilseniz
Seymanuratc ısteyen cevap verır ısteyen vermez zamanını alıyorsam sen nıye cevap verıyorsun ayrıca sana cevap ver dıyen oldumu hayır! Kendi söylediklerinizle çelişiyorsunuz hoşçakalın!
ozleemm27 binde bir ihtimalle anomalili bebeğin olabilir demek canım 250ve altı risk grubudır. Riskli grupta değilsin seninle aynı değerlerde 1000 kadından birinde down sendromlu bebek doğuracak demek
ozleemm27 gülüp geçiyorum ☺️👌