bhrm35 Kızlar doğumu hangi hastanede ücret nekadar görüştünüz ve epidural-spinal yada genel düşünen varmı aramızda sezeryan olucaklarda 🤔
Haticecinar bhrm35 bende vitalese dogum yapicam insallah son 11 gunum kaldi doktorum taner kilic spinal olucam 2.500 tl
Merveogz bhrm35 Memorial Dr Timur uğurlu canım . En son 4.500 diye duymustum sezeryanı 22 haftalığım daha
Kayra2307 Medstar topçular müjde şekeroğluna gidiyorum spinal sezeryanla 3000 civarı tabi suit oda ve oda süslemesi istersenz fiyat artıyor
ElmasSs bhrm35 Sema hanıma gidiyorum ben haziran 15ten sonra doğum için bekliycez artık epidural dahil değil onun için +250 istiyorlar oda süslemesi yapıyorlarmış dahil olarak
bhrm35 ElmasSs öylemi anladım cnm bende 2500 diye konuştum ama epidurali sormayı unuttum tabi dahilmi değilmi 2750 oluyo ozaman
bhrm35 Haticecinar hayırlısıyla kurtul cnm inş sağlıkla ikinizde.sana peki spinal dahil fiyatmı söyledi
ElmasSs bhrm35 sezeryan için 2500 dediler banada ikisinide sormuştum epidural sezeryanda 300 dediler fark ama spinal için konuşmadım birde sezeryan ameliyat 2500ün içinde neyle uyuşturuyorsunuz demek aklıma gelmedi
Haticecinar bhrm35 evet spinal 2.500 tl normal dogum 1.800 tl epidural icin ayri fiyat aliyolar. Sezeryan spinal icin gecerli. Bu arada cok saolun amin insallah hepimiz sag salim alalim kucaklarimiza 🤲🤲
bhrm35 ElmasSs anladım cnm bende görüşürken ayak üstü sordum öyle o kısım hiç aklıma gelmedi işte muhtemelen ekstradır
avavav Merveogz Timur beye mi gidiyorsunuz bende yeni başlayacağım henüz 6 haftalık benim. memnunmusunuz
Merveogz avavav evet timur beye gidiyorum eşim ve ben cok memnunuz . Hatta 4 arkadasımda dogumunu timur bey ile yaptı 👍 kendileri hala devam edıyor gitmeye
Fnihal Mrvegrkan bende ofm ye gidiyorum daha yeni Alp beye ama ilerleyen zaman ne gösterir bilemiyorum . Akif bey nasıl acaba onuda düşündüm
avavav Merveogz süper sevindim bundan önce gökbay beye gitmiştim ne hastaneden ne doktordan hiç memnun kalmadım . Bu sefer severim umarım :)
Mrvegrkan Fnihal şimdilik memnunum canım tavsiye üzerine gittim internette yorumlarıda iyiydi herkes memnun yaşı dolasıyla tecrübeli olduğunu düşünüyorum inş böyle devam eder Alp bey nasıl memnunusun
Fnihal Mrvegrkan ilk bi kez gittim daha doktora bende öneri üzerine gittim . İyi gibi daha 2. Gidişimde dosya açıcakmış bakalım nasıl ilerlicez . Ofm de bende Akif ve Alp beyi çok duydum iyi diye ikisiymiş. Bende Alp beye seçtim bakalım senin kaç haftalık