Symgmnr NimetDilmen neden tam tersi bende yaşanıyor acaba? Doktorun tavsiyede bulundu mu bana tehlikeli bir durum yok şu an dedi üstünde durmadı sana neler dedi ?
NimetDilmen Symgmnr Banada tehlikeli olmadığını ilerleyen aylarda normale donebilr dedi. Şeker varmı sendede? Genelde şekeri olanlarda oluyo bu durum
Symgmnr NimetDilmen henüz 21+2 o yüzden bilmiyorum var mı ama sağlık ocağında aç karnına kan verdiğimde açlık şekerim normal çıktı. O dönem çok bal yemiştim hastaydım beslenmeye dayalı şeker mi var anlayamadım 🙄 bana da doktorum tehlikeli değil dedi bugün de gideceğim bakalım
Deniz0103 Saymaya kalksam gün bitmez, eğer doktorunuz bir tehlike var demiyorsa bence kendinizi de bebeği de hiç strese sokmayın. Günde 3 5 kez hissetmek yeter
Symgmnr NimetDilmen 200 üst sınır sanırım 180miş benimki. Bir çok nedeni olabilir ama genelde nedensiz oluyor dedi hamur işi, tatlı, çok yüksek kalorili şeyler yeme şeker yüklemesine bakarız dedi 🙄
NimetDilmen Symgmnr Ben sayı olarak bilmiorm solemediler. Üst sınırda dedi sadece. Zararı yokmuş ama dmi
Symgmnr NimetDilmen zararlı demedi inan. Diğer doktorum da şu an zararı yok demişti. Ama bu doktor takip edelim dedi