deletenmom1841 Gloria ay bir avazda doğur inşallaaahh 🙏 bol bol yürü bencede squat falan çok etkili olur 🥰
deletenmom1841 Gloria benimki çok uykucu sabah kalkıyorum bir saat sonra uyanıyo, doktora sabahları gidiyorum haftasonu gittiğimden Hiç hoşlanmıyor yüzümüze bakmıyor 😂 doktor çok hırs yaptı elime bir fotoğrafını veremediği için 🤦🏻♀️
Gloria deletenmom1841 benm ki çağırınca hemen uyanıyo Allahtan uykusu hafif heralde 😅 benmki de göstermedi o nur cemalini doğunca görücez artk
Aspenya44 Gloria sıcak suya otur 😇😇 valla hiç durma hep yüürü. Ne kadar yürür squat yaparsan o kadar çabuk kanala girer. Allah yardımcın olsun
Merve20 Nildua bende inşaallah boğa olur diyorum 🙈 bir yandan da hemen gelsin istiyorum az daha sabredersek boğa olucak inşaallah benim
Merve20 Gloria ay bende 38+4 im bir yandan doğsun istiyorum bir yandan hep içimde kalsın 🙈 yarın doktora gidicem bakalım sancı va çıkacakmış ger akşam ağrım sancım oluyor ama şiddetli değil. Birde çatı kontrolü olmadım yarın yapar mı blmyrm
Gloria Merve20 yani normal şartlarda yapması lazm 38 de bi sor istersen .bundan sonra bebek bekleniyo cünkü
Merve20 Gloria gördüğüm tüm boğalar çok akıllı çalışkan ama istisnaları vardır elbet. Aslında annem Koç burcu 20nisanda gelsin torunum diyor ☺️ sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda gerisi önemli değil ❤️
Gloria deletenmom1841 inşallah amin teşekkür ederim ben de aynı şekilde doğum hikayelerini takipte olacağım😎😎
kocisininprensesi Gloria 33 ten beri sancılarım var küçük hanımı bekliyoruz, 37 olduk sancım var ama açılmam yok ☺️ Hayırlısı ise normal doğum istiyorum 🙏🏻