deletenmom1841 Gloria benim hep tersti hiç normal doğum pozisyonuna geçmedi, hatta normali bırak karnımın sağından soluna geçmiyor. Yüzü sırtıma dönük. Doktor bu çocuk dönmez diyor 🤦🏻♀️😂
deletenmom1841 Gloria ne güzel ya şartlar uygunsa en iyisi normal doğum. Çok korksam da gerçek bu aslında 🥴🤦🏻♀️
Nildua Gloria Açıkçası bana da mantıklı gelmiyor yiyecek sonuçta açılmam da ne ilgisi olabilir diyorum ama yine de korkudan dolayı Gün de 4-5 are yiyorum 😀😀🙈
Gloria Nildua bol yürüyüş yap daha faydalı inan bana ben 9 aydr her gün yürüyorm en faydalısı bu bence bi de su su su😍😉hurma da ye tabi cok lezzetli bişey ya
deletenmom1841 Gloria hiç korkma gururumuz ol inşallah benim yerime de çatır çatır doğur 🥰 senin kız mı erkek mi
deletenmom1841 Gloria evet bencede sen yaparsın burda okuya okuya öğrendim ki bol bol hurma ye, pilates topunu al ve nefes egzersizleri yap 👀💕
Merve20 Nildua bende inşaallah boğa olur diyorum 🙈 bir yandan da hemen gelsin istiyorum az daha sabredersek boğa olucak inşaallah benim
Gloria deletenmom1841 dr bana sen pilates topundan düşersin zıplama dedi😂😂 squat yapıyorum bol yürüyüş bol su bol gezmek😂
deletenmom1841 Gloria ben onu çok hissediyorum zaten, sanırım uykuyu da sevecek benimki çok zor uyanıyor sabahları 🤦🏻♀️😂
Gloria deletenmom1841 benm ki hep ayakta ne ara uyuyo anlamıyorm hele geceleri sağ sol depar atıyo 😂😂
deletenmom1841 Gloria ay bir avazda doğur inşallaaahh 🙏 bol bol yürü bencede squat falan çok etkili olur 🥰
deletenmom1841 Gloria benimki çok uykucu sabah kalkıyorum bir saat sonra uyanıyo, doktora sabahları gidiyorum haftasonu gittiğimden Hiç hoşlanmıyor yüzümüze bakmıyor 😂 doktor çok hırs yaptı elime bir fotoğrafını veremediği için 🤦🏻♀️