Birkalpdaha Ozan_esra ben çalıştıgım icin suan da uykuya hasretim ama erkenden yatıyorum artık 😅 bence de imkanın varsa bol bol uyu🤩
Zeytinn Ozan_esra 6+2 daha kalp atışı duymadım rabbim sag saglim kucamıza almayı nasip etsin 3üncü tüp bebek denemem benim 🥰
Blgky Bende buralardayım🙈 betam hızla yükseliyor doktorum 29unda kese için çağırdı☺️ Dua edin bana 4+1 şuan daha minnacık
Ervam16 Ececce normalde 18 gün var kontrolüme 1 ay sonrA çağırdı geçen gün bi yolculuk yapmıştım oradaki doktor Protestan verdi oda çok yan etki yaptı yarın bi gideyim dedim ama bakalım 🤔
Ervam16 Ececce yaaa dışarda olmak eminim çok zordur ben evde olmama rağmen zor geçiyor rabbim yardımcınız olsun😘 tabi bide 3 yaşındaki kızım var o da biraz zor oluyor ama şükür 🙏
momof3 Deletedmom3342 Aslında Sat 23 Şubat ama gebelik geç oluştuğu icin 1 Mart baz alınıyor Yani 7+3 Hamileyim 🙈😊13 aylıkta bir kızım var 💕Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım...
Deletedmom3342 Merhaba arkadaşlar tam 5 haftalığım. Keseyi gördük. Yalnız Tsh değrriö yüksek çıktı. Yani guatrım yüksek. Cuma günü bir dahiliye doktoruma gidecegim.